Ένας απο τους πρωταγωνιστές του Home Alone συνελήφθη για προσπάθεια στραγγαλισμού

Ένας απο τους πρωταγωνιστές του Home Alone συνελήφθη για προσπάθεια στραγγαλισμού

Της συντρόφου του

videolibrarian.com
Η γυναίκα λέει ότι την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, της κάλυψε το στόμα με το χέρι και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Ο Devin Ratray -ο μεγάλος αδερφός του Μακόλεϊ Κάλκιν στο «Home Alone»- συνελήφθη χθες στην Οκλαχόμα μετά από ένταλμα σχετικά με έναν καβγά με μια γυναίκα στις αρχές του μήνα.

Ο 44χρονος ηθοποιός κατηγορείται μεταξύ άλλων για επίθεση, βιαιοπραγία με στραγγαλισμό και ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία. Η πολιτεία της Οκλαχόμα εξέδωσε το ένταλμα την Τρίτη και η εγγύηση ορίστηκε στα 25.000 δολάρια. 

Η σύλληψη έρχεται μια εβδομάδα αφότου η αστυνομία της Οκλαχόμα είπε στο περιοδικό People ότι θεώρησε ότι η υπόθεση είχε κλείσει και δεν αναμένονταν συλλήψεις.

445454554
lifo.gr

Ο Ratray έγινε γνωστός στις αρχές της δεκαετίας του 1990 όταν υποδύθηκε τον Buzz McCallister, τον μεγαλύτερο αδερφό του χαρακτήρα του Macaulay Culkin, στις δύο πρώτες ταινίες Home Alone.

Σύμφωνα με αναφορά της αστυνομίας που επικαλείται το Page Six, η γυναίκα ισχυρίστηκε ότι ο Ratray τη γρονθοκόπησε στο πρόσωπο, της κάλυψε το στόμα με το χέρι του και προσπάθησε να τη στραγγαλίσει.

Σε έγγραφα που εξασφάλισε το KFOR, η γυναίκα φέρεται να ταυτοποιήθηκε ως η σύντροφος του Ratray. Είπε στην αστυνομία ότι οι δυο τους καυγάδισαν σε ένα μπαρ και εκείνη τον άφησε για να επιστρέψει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου τους, σύμφωνα με τον δημοσίευμα.

Η γυναίκα είπε ότι ο Ratray την ακολούθησε πίσω στο ξενοδοχείο, όπου φέρεται να έλαβε χώρα ο καβγάς.

«Το θύμα δυσκολευόταν να αναπνεύσει ενώ την στραγγάλιζε και το χέρι του κατηγορούμενου ήταν πάνω στο στόμα της», αναφέρει μια ένορκη κατάθεση.

Εκπρόσωπος του Ratray επιβεβαίωσε στο TMZ ότι οι δυο τους είχαν μια λεκτική διαμάχη, αρνούμενος ότι ήταν και σωματική. 

Πηγή

Loader