Ένας μαγευτικός χώρος στη Σαντορίνη προβάλλει μία και μοναδική, πολύ διάσημη ταινία κάθε βράδυ

Ένας μαγευτικός χώρος στη Σαντορίνη προβάλλει μία και μοναδική, πολύ διάσημη ταινία κάθε βράδυ

Οι ποροβολές μάλιστα γίνονται και τις επτά ημέρες της εβδομάδας

Ένας πραγματικά παραμυθένιος χώρος στην πανέμορφη Σαντορίνη κάνει κάτι πολύ ιδιαίτερο: προβάλλει καθημερινά, Δευτέρα με Κυριακή στο δικό του υπαίθριο σινεμά μία και μοναδική ταινία, το διάσημο φιλμ με τα τραγούδια των ABBA, Mamma Mia.

 

@alliegoodbun honestly, this was the highlight of my summer😭😭😭 Volkan Cinema📍in Santorini serves food and drinks while you watch the sunset, followed by the Mamma Mia movie on a big screen 👏🏼 could this get more perfect? #pov #bucketlist #greece #santorini #mammamia #thingstodosantorini #traveltiktok #europeansummer #girlstrip #CapCut #trending #fyp #pourtoi #mustdotravels ♬ Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight) - ABBA

Η Σαντορίνη αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα ωραιότερα νησιά, όχι μόνο της Ελλάδας αλλά ολόκληρου του κόσμου. Κάθε χρόνο το μικρό νησί των Κυκλάδων κατακλύζεται από τουρίστες για να απολαύσουν την μοναδική στιγμή του μαγευτικού του ηλιοβασιλέματος σε συνδυασμό με το ηφαίστειο του νησιού που κρύβεται στη θάλασσα. 

7

Το νησί διαθέτει πολλούς και ξεχωριστούς χώρους, εστιατόρια και ξενοδοχεία τα οποίο για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών πραγμαοποιούν διάφορα happenings. Ένας τέτοιος χώρος είναι και το Volkan On The Rocks με θέα το ηφαίστει και βρίσκεται στην Καλντέρα της Σαντορίνης. Πρόκειται για ένα καφέ, εστιατόριο που διαθέτει ένα υπέροχο υπαίθριο σινεμά. 

7

Εκείνο για το οποίο ξεχωρίζει το σινεμά δεν είναι η θέα και η ιστορία του χώρου που βρίσκεται, θα μπορούσε. Αυτό το σινεμά προβάλλει και τις επτά ημέρες της εβδομάδας μία πολύ όμορφη ταινία, με υπέροχα τραγούδια, αγαπημένους πρωταγωνιστές η οποία γυρίστηκε στην Ελλάδα. Η ταινία αυτή είναι το  Mamma Mia που ξεκίνησε να προβάλλεται από της 1η Ιουνίου και θα συνεχιστεί μέχρι και τον Σεπτέμβριο! 

Loader