Το Epic Street Fest βάζει τα καλοκαιρινά του και επιστρέφει στην παλιά Λευκωσία

Το Epic Street Fest βάζει τα καλοκαιρινά του και επιστρέφει στην παλιά Λευκωσία

Το Epic Street Fest Nicosia επιστρέφει ξανά για 7η φορά και υπόσχεται να μας χαρίσει για μια ακόμη χρονιά ένα άκρως καλοκαιρινό event στην καρδιά της πρωτεύουσας

Την Τρίτη 2 Ιουλίου, από τις 7 το απόγευμα και μέχρι τα μεσάνυχτα, δίνουμε ραντεβού στην οδό της Παλιάς Ηλεκτρικής, στο νέο δημαρχείο Λευκωσίας, για το μεγαλύτερο υπαίθριο πάρτι του καλοκαιριού. Κάτω από τη μαγεία του ουρανού, σε μια από τις γραφικότερες οδούς της πρωτεύουσας, διασκεδάζουμε και χορεύουμε στον ρυθμό της καλύτερης μουσικής, από κορυφαίους DJs.

Και επειδή Epic Street Fest χωρίς φαγητό και ποτό δεν γίνεται, μαζί μας θα είναι 16 περίπτερα που περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο hot cocktail bars της πόλης όπως Notes and Spirits, Baronymous, Παλιά Ηλεκτρική, Volver, Blurry Lights καθώς και λαχταριστό street food από τους Serial Griller, Omni Eats, Hungry Deal, Rha Tha Thai, PotBelly, Quattrinno, Por Favor.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Epic Street Fest έχει για ακόμη μια χρονιά φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού όλα τα έσοδα από τις ενοικιάσεις των περιπτέρων φαγητού και ποτού θα δοθούν στο Πολυδύναμο Κέντρο του Δήμου Λευκωσίας.

Από το πιο hot event της πόλης δεν πρέπει να λείπει κανείς! Ραντεβού λοιπόν στις 2 Ιουλίου στην οδό της Παλιάς Ηλεκτρικής για το πιο epic street fest της Λευκωσίας.  

Loader