Επιστήμονας έδειξε την αλήθεια της τηλεργασίας στο σπίτι έχοντας παιδιά

Επιστήμονας έδειξε την αλήθεια της τηλεργασίας στο σπίτι έχοντας παιδιά

Skype VS Reality, μέσα σε δύο εικόνες

H επιστήμονας και μητέρα δύο παιδιών, Gretchen Goldman, δεν περίμενε ποτέ ότι το tweet της θα είχε τέτοια αποδοχή από τον κόσμο που θα γινόταν viral μέσα σε λίγες ώρες.

Η Gretchen Goldman ζει στην Ουάσινγκτον και αυτό το διάστημα εργάζεται από το σπίτι της. Για τις ανάγκες του ρεπορτάζ, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στον τηλεοπτικό σταθμό CNN για να μιλήσει για την κλιματική αλλαγή. Φορώντας ένα κίτρινο σακάκι, η επιστήμονας βρισκόταν στο σαλόνι του σπιτιού της και είχε ως φόντο τον καναπέ και τις οικογενειακές φωτογραφίες των διακοπών.

rereer

Ωστόσο, η Gretchen Goldman με μια φωτογραφία της έδειξε το πραγματικό σκηνικό που υπήρχε γύρω της καθώς μιλούσε ζωντανά στην τηλεόραση. Παιχνίδια παντού, μια ακαταστασία σε όλο το σαλόνι και εκείνη να φοράει ένα αθλητικό μαύρο biker σορτς κάτω από το σακάκι της.

Η επιστήμονας θέλησε με μια φωτογραφία να δείξει τις συνθήκες που αντιμετωπίζει μια εργαζόμενη μητέρα που δουλεύει από το σπίτι έχοντας μικρά παιδιά και η αλήθεια της έγινε viral στο twitter.

«Για να είμαι ειλικρινής» σημείωσε στο twitter και οι συγκριτικές φωτογραφίες της τράβηξαν αμέσως την προσοχή όλων. Συγκέντρωσε πάνω από 300 χιλιάδες likes και σχεδόν 40 χιλιάδες retweets.

«Ξαφνιάστηκα με την αποδοχή του κόσμου και την αντίδρασή του, ιδίως από τις μητέρες που δουλεύουν από το σπίτι» σημείωσε η ίδια, μητέρα δύο αγοριών, 2 και 4 ετών αντίστοιχα.

«Ηθελα απλώς να είμαι ειλικρινής και να αποτυπώσω τις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν γονείς που δουλεύουν από το σπίτι τους έχοντας μικρά παιδιά, όπως εγώ» συμπλήρωσε και τόνισε ότι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού η τηλεργασία από το σπίτι είναι απαραίτητη.

433434

Πηγή

Loader