Επίθεση βιτριόλι: Τα χαρούμενα κορίτσια είναι τα ωραιότερα

Επίθεση βιτριόλι: Τα χαρούμενα κορίτσια είναι τα ωραιότερα

Viral η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας στα social

Έναν καθρέφτη με λουλούδια επέλεξε η Ιωάννα που δέχτηκε την επίθεση με το βιτριόλι για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα για την αξία της ψυχής και όχι της αλλοιωμένης εμφάνισης.

H εικόνα που ανέβασε η Ιωάννα στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, απεικονίζουν την ίδια να κοιτά έναν καθρέφτη και αντί για το είδωλό της βλέπει ένα μπουκέτο λουλούδια. Το μήνυμα δυνατό: Η ομορφιά της ψυχής είναι πιο δυνατή από την ομορφιά της εμφάνισης. 

Την εικόνα αυτή ζωγράφισε ένα κορίτσι 16 ετών από τη Λάρισα, η Δανάη Κυριακού. Όπως είπε αποκλειστικά στο Star η μαθήτρια, ήταν το δώρο της στην Ιωάννα όσο εκείνη νοσηλευόταν στο Θριάσιο Νοσοκομείο.

Η νέα καθημερινότητα της Ιωάννας παραμένει δύσκολη, καθώς η εικόνα που αντικρύζει στον καθρέφτη είναι σκληρή. Εκείνη, όμως, παραμένει δυνατή: «Τα χαρούμενα κορίτσια ειναι τα ωραιότερα», έγραψε στο facebook. 

Όπως είπε ο δικηγόρος της Ιωάννας, Νίκος Αλεξανδρής, «μια από τις μεγαλύτερες δυσκολίες ειναι ότι δε μπορεί να έρθει σε επαφή με κανέναν, δε μπορεί να βγει έξω από το σπίτι της, δε μπορεί να δει το φως του ήλιου».

Μάλιστα, τονίζει ότι η Ιωάννα βρίσκεται σε μεγάλη ψυχολογική πίεση όσο αναμένει τα νέα στοιχεία της δικογραφίας: «Αντιλαμβάνεστε ότι όσο περιμένουμε καινούρια στοιχεία, όσο η δικογραφία δεν κλείνει, όσο η κατηγορουμένη δεν απολογείται, η ψυχολογική πίεση που ασκείται στο θύμα αυτής της πράξης δε μπορεί έστω αυτό το κεφάλαιο να το κλείσει, ώστε να προχωρήσει σε άλλα κεφάλαια σημαντικά στη ζωή της», ανέφερε. 

Η κατηγορουμένη παραμένει στον όρκο σιωπής όσο η Ιωάννα μπαινοβγαίνει στο Θριάσιο νοσοκομείο, κάνοντας δεκάδες εξετάσεις, περιμένοντας το επόμενο χειρουργείο.

Loader