Έρχεται η ταινία “Rise” για την ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και έχουμε το trailer

Έρχεται η ταινία “Rise” για την ιστορία του Γιάννη Αντετοκούνμπο και έχουμε το trailer

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου

Η πολυαναμενόμενη ταινία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει πλέον trailer. Η ταινία της Disney+ για τον επιτυχημένο μπασκετμπολίστα έρχεται στις 24 Ιουνίου και όπως καταλαβαίνουμε από το trailer θα μας συγκινήσει.

«Είπαν ότι δεν ανήκω. Ότι ήταν αδύνατον. Ότι δε θα τα καταφέρουμε ποτέ» ακούγεται στο trailer. Στην ταινία θα δούμε την πραγματική ιστορία των Γιάννη, Θανάση και Άλεξ Αντετοκούνμπο, από τα Σεπόλια μέχρι την επιτυχία στο NBA αλλά και τη σχέση τους με τους γονείς τους Charles και Vera.

1

Η ταινία με το όνομα “Rise” αρχίζει από τη μετανάστευση των γονιών τους από τη Νιγηρία στην Ελλάδα με την ελπίδα να αποκτήσουν μια καλύτερη ζωή. Θα δούμε τα πέντε τους παιδιά να μεγαλώνουν στην Ελλάδα αλλά και τις καθημερινές παρενοχλήσεις από τους ανθρώπους και τα προβλήματα που αντιμετώπισαν. Ο Γιάννης και ο Θανάσης παίζουν μπάσκετ όταν έχουν χρόνο στα Σεπόλια, μέχρι που ένας ατζέντης ανακαλύπτει τον Γιάννη και τον φέρνει στο NBA και κάπως έτσι ξεκινάει μια άλλη ζωή για την οικογένεια.

Διάβασε Επίσης: Ταϊλάνδη: Θα μοιράζει δωρεάν ένα εκατομμύριο φυτά κάνναβης στα νοικοκυριά

Οι Uche και Ral Agada υποδύονται τους Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο και το cast συμπληρώνουν οι: Dayo Okeniyi, Yetide Badaki, Manish Dayal, Taylor Nichols και Χρήστος Λούλης. Σκηνοθετεί ο Akin Omotoso και το σενάριο υπογράφει ο Arash Amel.

Πηγή

Πηγή φωτογραφιών

Loader