Έρχεται μια νέα λειτουργία για τα μηνύματα στο WhatsApp

Έρχεται μια νέα λειτουργία για τα μηνύματα στο WhatsApp

Έστειλες ένα μήνυμα που δεν έπρεπε; Θα μπορείς να το διορθώσεις!

Μια νέα λειτουργία, που θα είναι αρκετά χρήσιμη, αναμένεται να προστεθεί σύντομα στην εφαρμογή του WhatsApp.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τη δυνατότητα να κάνεις edit ένα μήνυμα και να αλλάξεις αυτό που έγραψες ενώ το έχεις ήδη στείλει. Δηλαδή είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που ισχύει για τα post του Facebook και του Instagram, καθώς μπορείς να αλλάξεις ή να διορθώσεις αυτό που έγραψες σε ένα post που αναρτήθηκε ήδη. 

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Παρόλο που δεν είναι γνωστές όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα λειτουργία αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι αφού στείλεις ένα μήνυμα θα υπάρχει η επιλογή του edit, η οποία θα σου επιτρέπει να τροποποιήσεις το περιεχόμενό του. Το ωραίο σε αυτή τη λειτουργία είναι ότι το ιστορικό των τροποποιήσεων που έχεις κάνει στο συγκεκριμένο μήνυμα δε θα παραμένει ορατό, καθώς το τροποποιημένο κείμενο απλώς θα αντικαθιστά το προηγούμενο.

Διάβασε Επίσης: Αναπτύχθηκε νέο φάρμακο για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού

Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα θα υπάρχει μόνο για ένα περιορισμένο χρονικό διάστημα μετά την αποστολή του μηνύματος, το οποίο δεν έχει ακόμη καθοριστεί από τους προγραμματιστές που αναπτύσσουν το feature που θα είναι σύντομα διαθέσιμο για περιβάλλοντα iOs, Android και desktop. Αναμένουμε, λοιπόν, στα smartphone μας!

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader