Έρχεται το prequel του GOT

Έρχεται το prequel του GOT

Στα σκαριά έχει η HBO μια σειρά prequel του Game of Thrones: η The Tales of Dunk and Egg θα βασίζεται στις νουβέλες του George R. R. Martin και στα επεισόδια, διάρκειας μιας ώρας το καθένα, θα παρακολουθούμε πιθανότατα τους χαρακτήρες Ser Duncan the Tall (γνωστόν επίσης ως «Dunk») και τον Aegon V Targaryen (γνωστόν επίσης ως «Egg»), 90 χρόνια πριν τα όσα συνέβησαν στο GoT. Το σχετικό δημοσίευμα του Variety δεν έχει προς το παρόν επιβεβαιώσει η HBO.

Τα ευχάριστα, ομολογουμένως, νέα έφτασαν σχεδόν δύο χρόνια μετά το όχι και τόσο ευπρόσδεκτο από τους φανατικούς θαυμαστές τέλος της αρχικής σειράς και ενώ είναι σε εξέλιξη η παραγωγή μιας άλλης prequel, της House of the Dragon. Το ντεμπούτο αυτού του «παράγωγου» του GoT έχει προγραμματιστεί για το 2022 και η σειρά αυτή θα εστιάζει στην οικογένεια Targaryen, 300 χρόνια πριν από όσα παρακολουθήσαμε στην αρχική.

Σύμφωνα με κατά καιρούς δημοσιεύματα, η HBO σχεδίαζε πέντε «παράγωγα» να ακολουθήσουν μετά τους δημοφιλείς οκτώ κύκλους του Game of Thrones. Για ένα από αυτά, το οποίο εστίαζε στην Εποχή των Ηρώων και στο οποίο θα πρωταγωνιστούσε η Naomi Watts, δόθηκε αρχικά το πράσινο φως, αλλά στη συνέχεια αποφάσισαν να το ακυρώσουν. Είναι ασαφές το κατά πόσον θα προχωρήσουν τα άλλα πρότζεκτ μιας και το μόνο σίγουρο είναι η δήλωση, πριν ένα χρόνο, του Casey Bloys, προέδρου προγραμματισμού στην HBO: «Όλοι εστιάζουμε στη House of the Dragon».

Πηγή 

Loader