Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας το σαββατοκύριακο

Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας το σαββατοκύριακο

Αίθριος καιρός με ψηλές θερμοκρασίες μέχρι την Παρασκευή

Ασθενής εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, μέτριοι 4 μποφόρ για να καταστούν σταδιακά μέχρι το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 29 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στα υπόλοιπα παράλια θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 23 στα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ενώ την Παρασκευή θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Πέμπτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Παρασκευή, τα οποία είναι λίγο πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και το απόγευμα πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Loader