Έρχονται νέα παιχνίδια στη δεύτερη σεζόν του Squid Game

Έρχονται νέα παιχνίδια στη δεύτερη σεζόν του Squid Game

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς του Netflix

Το Squid Game είναι μια από τις σειρές, που αν και δεν ήταν αναμενόμενο, πήγε αρκετά καλά, παραμένοντας στην κορυφή του Netflix παγκοσμίως. Έτσι, η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς αναμένεται με ανυπομονησία από τους θαυμαστές της, ενώ παράλληλα οι πληροφορίες για αυτήν άρχισαν σιγά σιγά να προσελκύουν το ενδιαφέρον μας.

Αρχή στις αποκαλύψεις για τη δεύτερη σεζόν της κορεάτικης σειράς έκανε ο Lee Jung-jae, στο βρετανικό Esquire, λέγοντας ότι ενδέχεται να δούμε την κωμική πλευρά του Gi-hun να ξετυλίγεται στο δεύτερο κύκλο: "Επειδή ο Gi-hun έγινε πιο σοβαρός, διότι πρέπει να σώσει αυτούς τους ανθρώπους, σκέφτομαι ότι θα γίνει πιο αποφασιστικός χαρακτήρας. Αλλά αν το παρακάνει, αυτό μπορεί να είναι λίγο βαρετό. Οπότε υποθέτω ότι τα διασκεδαστικά στοιχεία του Gi-hun θα εμφανιστούν επίσης στην επόμενη σεζόν".

Διάβασε Επίσης: To The Bubble είναι η νέα κωμωδία του Netflix και αφορά την πανδημία 

 

Πληροφορίες για τη συνέχεια της σειράς έδωσε και ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς, Hwang Dong-hyuk. "Θα ήθελα να εξερευνήσω αυτή την ιστορία: Τι συμβαίνει μεταξύ αυτών των δύο αδελφών; (Lee Byung-hun (Front Man) και τον Wi Ha-joon (Jun-ho)). Και στη συνέχεια θα μπορούσα, επίσης, να προχωρήσω στην ιστορία εκείνου του υπεύθυνου στρατολόγησης με το κοστούμι που παίζει το παιχνίδι ddakji με τον Gi-hun και του δίνει το γράμμα στο πρώτο επεισόδιο. Και φυσικά θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε με την ιστορία του Gi-hun, καθώς επιστρέφει και να εξερευνήσουμε περισσότερο το πώς πάει να πλοηγηθεί μέσα από την αναμέτρηση του με τους ανθρώπους που σχεδιάζουν τα παιχνίδια".

Διάβασε Επίσης: Squid Game: Ο δημιουργός ετοιμάζει ταινία πιο βίαιη από τη σειρά 

Παρόλο που ο δημιουργός της σειράς δε μπορεί να αποκαλύψει περισσότερα, επιβεβαίωσε επίσημα πολλές ιδέες για τα νέα παιχνίδια της 2ης σεζόν. Όπως είπε: "Θα υπάρξουν περισσότερα παιχνίδια, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Εξακολουθώ ακόμη να σκέφτομαι και να συγκεντρώνω τις ιδέες για τη 2η σεζόν. Δεν έχω καν αρχίσει να γράφω ακόμα". 

Αυτό που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής σχετικά με το καστ είναι ότι οι δύο χαρακτήρες που θα επιστρέψουν είναι ο Seong Gi-hun (Lee Jung-jae), αλλά και ο Front Man του Lee Byung-hun με την εμβληματική μάσκα. Αν και το Netflix ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς, δεν ανακοινώθηκε ακόμη η ημερομηνία που θα δούμε την επιστροφή του και δεδομένου ότι ο δημιουργός του δεν άρχισε ακόμα να γράφει, τότε μάλλον θα είμαστε σε αναμονή για αρκετό καιρό ακόμα!  

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader