Έρχονται σκληρά μέτρα μόνο για Λεμεσό;

Έρχονται σκληρά μέτρα μόνο για Λεμεσό;

Όσα δήλωσε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης σε διάγγελμά του για την Λεμεσό
Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο επιβολής τοπικών μέτρων στην Λεμεσό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με έκτακτο διάγγελμά του το βράδυ της Τρίτης.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, εξέφρασε την λύπη του για τα όσα διαδραματίστηκαν την περασμένη Κυριακή στην Λεμεσό, τονίζοντας πως «δεν θα επιτρέψει η χώρα, λόγω της αλόγιστης και ασυνείδητης συμπεριφοράς μιας θλιβερής μειοψηφίας να υποφέρει στο σύνολο της».

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ:

Προτείνουν τρίτο sms για πρόσβαση σε χώρους εστίασης

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος ανέφερε «γνωρίζετε τα ιδιαίτερά αισθήματα που τρέφω για εσάς, αλλά και για την πόλη μας. Υπεράνω, όμως, των αισθημάτων αγάπης, προέχει το καθήκον για το σύνολο της χώρας. Για αυτό και για υστάτη φορά, προτού τα επιδημιολογικά δεδομένα μάς αναγκάσουν να λάβουμε νέα αυστηρά και, ενδεχομένως, τοπικά μέτρα, καλώ το σύνολο των συμπολιτών μου να συνειδητοποιήσουν πως δεν θα επιτρέψω η χώρα, λόγω της αλόγιστης και ασυνείδητης συμπεριφοράς μιας θλιβερής μειοψηφίας να υποφέρει στο σύνολο της».

Παράλληλα, απηύθυνε θερμή έκκληση όπως, «για την ελάχιστη περίοδο που μας απομένει, να συνεχίσουμε τη συμμόρφωσή μας στα μέτρα που έχουν ληφθεί, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και αλληλεγγύης, όπως μέχρι σήμερα έχουμε επιδείξει».

Πηγή 

Loader