Εσύ έπιασες το νόημα του "The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window";

Εσύ έπιασες το νόημα του "The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window";

Αν κρίνουμε από τις μέχρι τώρα κριτικές, οι απόψεις διίστανται

Mια παρωδία που είχε όλες τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε ένα από τα διαμαντάκια του Netflix.

Από τον τίτλο είναι προφανές πως η σειρά σκοπό έχει στο "στόχαστρο" της την ταινία "The Woman in the Window" μαζί με άλλου τέτοιου είδους θρίλερ, όπως το "The Girl on the Train." 

Το στόρι, όπως πολύ σωστά μάντεψες αν έχεις δει την ταινία, περιστρέφεται γύρω από μια ζωγράφο που έχει περιοριστεί στο σπίτι μετά τον βίαιο θάνατο της κόρης της και τη βγάζει όλη μέρα μπροστά από το παράθυρο με ένα ποτήρι κρασί. Όταν ένας γοητευτικός χήρος μετακομίζει με την κόρη του στο απέναντι σπίτι, η ζωή της δείχνει να αποκτά ξανά ενδιαφέρον. Όλα αλλάζουν όταν ένα βράδυ γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της φιλενάδας του γείτονα. Τουλάχιστον, αυτό πιστεύει η ίδια, γιατί όλοι γύρω της τα αποδίδουν όλα στις παραισθήσεις της ένεκα του ποτού και των αντικαταθλιπτικών. 

Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της Kristen Bell, ο τόνος είναι πολύ πιο σοβαρός απ' ό,τι είθισται για παρωδία, οι άβολες στιγμές υπερτερούν των όποιων κωμικών πινελιών, αλλά αν μη τι άλλο, πιστώνουμε τους δημιουργούς για το twist στο κατά τα άλλα γλυκαναλάτο φινάλε και την 9χρονη villain που θυμίζει τη Samara από το "The Ring" . 

Τώρα στο ερώτημα αν θα δεις ή όχι το "The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window", η απάντηση είναι ότι μια χαρά είναι για το χαζολόγημα του σκ. 

Διάβασε Επίσης: “Σούπερ” ανοσία με εμβολιασμό και μόλυνση από κορωνοϊό 

 

 

Κεντρική Φωτό: Netflix  

Loader