Εταιρεία φύλαξης επιστρέφει γυναίκες στο σπίτι τους με ασφάλεια μετά τις 12:00

Εταιρεία φύλαξης επιστρέφει γυναίκες στο σπίτι τους με ασφάλεια μετά τις 12:00

Όμορφη πρωτοβουλία από εταιρεία στην Ελλάδα

Την πρωτοβουλία να επιστρέφει ασφαλείς στο σπίτι τους γυναίκες από τις 12:00 τα μεσάνυχτα και μετά ανέλαβε εταιρεία φύλαξης στην Ελλάδα.

Η εταιρεία θα αναλαμβάνει όποια γυναίκα  νιώθει ότι βρίσκεται σε κίνδυνο, δεν μπορεί να επιστρέψει μόνη της στο σπίτι της και δεν έχει σε κάποιον να απευθυνθεί. 

Διάβασε Επίσης: Η Μάρλεν είναι η εκατομμυριούχος που δεν θέλει τα λεφτά της

Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με την ανάρτηση του ιδιοκτήτη της εταιρείας security Χάρη Μισαηλίδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία ενημέρωνε ότι η εταιρεία του από εδώ και στο εξής θα προσφέρει με τα οχήματά της ασφαλή μετακίνηση σε όποια γυναίκα στον Βόλο -και από τις 00.00 έως τις 06.00- δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να επιστρέψει σπίτι της, βρίσκεται κάπου μακριά και νιώθει ότι κινδυνεύει ή έχει παρατηρήσει ύποπτες κινήσεις που της έχουν δημιουργήσει ανησυχία.

Όπως ανέφερε ο κ. Μισαηλίδης, δεν πρόκειται για υπηρεσία ταξί και οι άνθρωποι της εταιρείας του δεν θα εξυπηρετούν οποιοδήποτε καλεί αλλά αποκλειστικά γυναίκες που έχουν ανάγκη για βοήθεια μέσα στη νύχτα και δυσκολεύονται να μετακινηθούν λόγω κινδύνου στο σημείο που βρίσκονται. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader