Εταιρεία σε πληρώνει 100 δολάρια την ώρα για να βλέπεις ταινίες για εγκλήματα από τον καναπέ σου

Εταιρεία σε πληρώνει 100 δολάρια την ώρα για να βλέπεις ταινίες για εγκλήματα από τον καναπέ σου

Η δουλειά των ονείρων σου σε περιμένει

Αν είσαι λάτρης των ταινιών αστυνομικών υποθέσεων και αληθινών εγκλημάτων, τότε βρήκες την ιδανική δουλειά για σένα. Και τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να βγάλεις έως και 2.400 δολάρια μέσα σε ένα 24ωρο.

Αδρά αναμένεται, λοιπόν να αμειφθεί (και για τρίτη χρονιά) ένας φανατικός των ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων, ο οποίος θα μπορεί να παρακολουθήσει έως και 24 ώρες επεισοδίων. 

Διάβασε Επίσης: Ο Νικόλας Ιωαννίδης πάει... ακάλεστος στο Cookshop

Η υπηρεσία streaming MagellanTV, αναμένεται να πληρώσει έναν τυχερό νικητή 100 δολάρια, για κάθε ώρα που θα περνά βλέποντας ντοκιμαντέρ αληθινών εγκλημάτων και, συνολικά, 2.400 δολάρια για ένα 24ωρο τηλε-μαραθώνιο.

Όπως ανέφερε η εταιρεία: «Ο ιδανικός μας υποψήφιος ζει για το αληθινό έγκλημα». Η εταιρεία ψάχνει άτομα που «μπορούν να χειριστούν τον πιο απειλητικό κατά συρροή δολοφόνο, τις πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες και δε δειλιάζουν μπροστά στο ανατριχιαστικό παραφυσικό».

Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί θα καταγράψει το binge «εγκλήματος και μυστηρίου» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και θα κληθεί να παρακολουθήσει συνολικά 32 ταινίες που καλύπτουν δολοφονίες, μυστηριώδεις εξαφανίσεις και διαδικτυακές απάτες, ξεκινώντας με την ταινία "Murder Maps: The Bermondsey Horror", (Χάρτες Φόνων: Ο τρόμος του Bermondsey), η οποία εξετάζει ένα φόνο του 1849 στο Λονδίνο.

Διάβασε Επίσης: Ένα Lunch Break δεν είναι αρκετό για τον χειμαρρώδη ακαδημαϊκό Κώστα Γουλιάμο

Ο νικητής θα έχει στη διάθεσή του 48 ώρες για να ολοκληρώσει τον μαραθώνιο, ώστε να κοιμηθεί ενδιάμεσα. Επιπλέον, 100 επιλαχόντες θα λάβουν δώρο μια δωρεάν συνδρομή ενός έτους, σύμφωνα με τη MagellanTV.

Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να στείλουν το βιογραφικό τους και να συμπληρώσουν μια σύντομη αίτηση, στην οποία θα εξηγούν τον ρόλο που παίζει το αληθινό έγκλημα στη ζωή τους. Η προθεσμία λήγει στις 18 Απριλίου.

Bρείτε μας στο Instagram

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader