Εταιρεία ζητάει δωρεές από τους υπαλλήλους για να κάνει χριστουγεννιάτικο δώρο στον CEO

Εταιρεία ζητάει δωρεές από τους υπαλλήλους για να κάνει χριστουγεννιάτικο δώρο στον CEO

Το περιέργο της ημέρας

Κατά καιρούς έχουν διαρρεύσει διάφοροι παραλογισμοί για εταιρικές απαιτήσεις, ωστόσο αυτή η ιστορία φαίνεται να είναι άνευ προηγουμένου. Εργαζόμενος μοιράστηκε το mail που έλαβε από τον προϊσταμένο του, που ζητούσε από τον ίδιο, και από τους συναδέλφους του, να δώσουν χρήματα ώστε η εταιρεία να κάνει ένα χριστουγεννιάτικο δώρο στον CEO της.

Σύμφωνα με το ομαδικό mail που μοιράστηκε, ο προϊστάμενός του εξηγούσε ότι καθώς ο CEO «κάνει τόσο πολλά για τους υπαλλήλους του, ήρθε η στιγμή να του το ανταποδώσουμε». Ο ίδιος πρόσθετε ότι «η συνεισφορά είναι προαιρετική [καλοσύνη του] και δεν έχει καθοριστεί ένα συγκεκριμένο ποσό». Ζητούσε, ωστόσο, από όσους αποφάσιζαν να συμμετέχουν στον ασυνήθιστο αυτό, ομολογουμένως, έρανο, να έχουν κάνει τη δωρεά τους έως τις 18/12/23.

Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια ιδιωτική εταιρεία, όχι για κάποιον φιλανθρωπικό οργανισμό, οπότε η προσφορά του CEO υποθέτουμε πως είναι κάθε άλλο παρά εθελοντική. Σε μια περίοδο που άλλες κάνουν τυπικές, έστω, χειρονομίες προς τους εργαζομένους τους, με δώρα και χρηματικά μπόνους, αυτή αποφάσισε αν μη τι άλλο να πρωτοτυπήσει, ζητώντας χρήματα από το υστέρημά τους.

Δεν έγινε γνωστό πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν τελικά, αν και θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε πώς πήγε αυτό.

Δες το ομαδικό μήνυμα εδώ:

  ceo gift

 

Loader