Ετοιμάσου για τη νέα εκστρατεία καθαριότητας του ποταμού Γερμασόγειας στη Λεμεσό

Ετοιμάσου για τη νέα εκστρατεία καθαριότητας του ποταμού Γερμασόγειας στη Λεμεσό

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου το Stoli® Group και η Εταιρεία Laiko Cosmos Trading LTD οργανώνουν ξανά μία καινούργια δράση εθελοντικού καθαρισμού ώστε να μειώσουμε το αποτύπωμά μας στο περιβάλλον

Για άλλη μία φορά το Stoli® Group και η Εταιρεία Laiko Cosmos Trading LTD έρχονται να μας υπενθυμίσουν την αναγκαιότητα του σεβασμού μας προς το περιβάλλον μέσω μίας νέας πρωτοβουλίας τους. Αυτή τη φορά, μας καλούν να κάνουμε πράξη τα λόγια και να γίνουμε μέρος της πρωτοβουλίας τους για την εθελοντική εκστρατεία καθαριότητας του ποταμού Γερμασόγειας με σημείο έναρξης έναντι του ξενοδοχείου Atlantica Miramare στη Λεμεσό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 10:00 το πρωί.

Για άλλη μία φορά το Stoli® Group και η Εταιρεία Laiko Cosmos Trading LTD έρχονται να μας υπενθυμίσουν την αναγκαιότητα του σεβασμού μας προς το περιβάλλον μέσω μίας νέας πρωτοβουλίας τους. Αυτή τη φορά, μας καλούν να κάνουμε πράξη τα λόγια και να γίνουμε μέρος της πρωτοβουλίας τους για την εθελοντική εκστρατεία καθαριότητας στον ποταμό Γερμασόγειας στη Λεμεσό το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 10:00 το πρωί.  

9

Στόχος κι αυτή τη φορά είναι να σταλεί ένα μήνυμα της επιτακτικής ανάγκης προστασίας και σεβασμού του περιβάλλοντός μας διότι όπως φαίνεται βρισκόμαστε πολύ κοντά σε ιδιαίτερα δυσάρεστες εξελίξεις όσον αφορά το κλίμα, τη χλωρίδα και την πανίδα του πλανήτη μας. Αυτή η ενέργεια που προγραμματίζεται το Σάββατο 11 Νοεμβρίου έρχεται να παραδειγματίσει, μικρούς και μεγάλους και να δώσει ελπίδα για το μέλλον του πλανήτη μας. 

Η συγκεκριμένη δράση για τον καθαρισμό του ποταμού Γερμασόγειας αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των συνανθρώπων μας, ιδιαίτερα των νέων που αυτό είναι πολύ ελπιδοφόρο στοιχείο και μήνυμα.

Η συγκεκριμένη εκστρατεία αποτελεί τη συνέχεια των προσπαθειών και πρωτοβουλιών που ξεκίνησαν το Stoli® Group και η Εταιρεία Laiko Cosmos Trading LTD τα προηγούμενα χρόνια και είδαμε να πραγματοποιούνται με μεγάλη επιτυχία. Για άλλη μία φορά, η δράση αυτή συνεχίζεται με την εθελοντική εκστρατεία καθαρισμού, αυτή τη φορά στη Λεμεσό.  

9

Η εκστρατεία 

Σημείο συνάντησης για την έναρξη του καθαρισμού θα είναι έναντι του ξενοδοχείου Atlantica Miramare στις 10:00 το πρωί του Σαββάτου. Οι εθελοντές θα βρεθούν εκεί από νωρίς με σκοπό να μαζέψουν όσα πιο πολλά σκουπίδια και άλλα απορρίματα μπορούν που πολλά από αυτά δεν αποσυντίθενται με φυσικό τρόπο. 

Αναμένεται κι αυτή την φορά το κοινό να ανταποκριθεί με ενθουσιασμό στο κάλεσμα του Stoli® Group και της Εταιρείας Laiko Cosmos Trading LTD και να δώσουν ένα δυνατό μήνυμα για τον σεβασμό όλων μας προς το περιβάλλον. 

9

Σημειώνεται πως οι εθελοντές που θα λάβουν μέρος στην εκστρατεία, μετά την ολοκλήρωση του καθαρισμού θα λάβουν ένα μικρό «ευχαριστώ» για την συμμετοχή τους απολαμβάνοντας δροσιστικά Stoli® cocktails. 

Για ακόμη μία φορά, αναμένεται η μεγάλη συμμετοχή του κοινού στην εκστρατεία εθελοντικού καθαρισμού έτσι ώστε να σταλούν πολλά θετικά μηνύματα με κυριότερο πως η δική μας προσωπική ευθύνη απέναντι στην ρύπανση του πλανήτη είναι το πιο σημαντικό μας όπλο.

Σχετικά με το Stoli® Group

Το Stoli® Group ιδρύθηκε το 2013 και είναι υπεύθυνο για την παραγωγή, το management και τη διανομή του διεθνή portfolio SPI. Κυρίως γνωστό για το brand Stolichnaya® Vodka, το Stoli® Group διεύρυνε το portfolio τα τελευταία χρόνια για να εξυπηρετήσει την παγκόσμια ζήτηση για premium on-premise και πιο εξεζητημένα ποτά.

Τα κύρια brands του είναι: Stoli®️  Vodka, Elit™ Vodka, Bayou®️  Rum, Kentucky Owl®️ , Villa One™, Gator Bite™ Rum Liquers, Cenote™ Tequila, Kah™ Tequila and Se Busca™ Mezcal.

Με παρουσία σε πάνω από 176 αγορές, Stoli® Group λειτουργεί με μια αφοσιωμένη ομάδα 200 διανομέων σε όλο τον κόσμο. Με έδρα το Λουξεμβούργο, το Stoli® Group έχει εγκαταστάσεις στην Ισπανία, την Ιταλία, την Αργεντινή και τις ΗΠΑ, κάποιες από τις οποίες χρονολογούνται από τον περασμένο αιώνα. Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο: www.stoli-group.com.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗ STOLI® ΥΠΕΥΘΥΝΑ. 

STOLI® Premium Vodka και Flavored Premium Vodka. 37.5%-40% Alc./Vol. (75-80 proof). Αποστάζεται από σιτάρι. Διανομέας στις ΗΠΑ: Stoli Group USA, LLC, Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ ή/και Παγκόσμιος Διανομέας: SPI Spirits (Cyprus) Limited, Κυπριακή Δημοκρατία. ™ και ® - εμπορικά σήματα ή σήματα κατατεθέντα, ανάλογα με τη χώρα, των ZHS IP Americas Sàrl, ZHS IP Europe Sàrl, ZHS IP Worldwide Sàrl ή Spirits International BV © 2022. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται.  

 

Loader