Έτοιμο να μας υποδεχθεί το μεγαλύτερο πάρκο της Κύπρου

Έτοιμο να μας υποδεχθεί το μεγαλύτερο πάρκο της Κύπρου

Σύντομα αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό

Η Πάφος θα αποκτήσει πολύ σύντομα ένα πραγματικό στολίδι. Πρόκειται για το «Πάρκο των Χρωμάτων» το οποίο αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο αστικό πάρκο στη χώρα μας Κύπρου συνολικής έκτασης 32.000 τετραγωνικών μέτρων.

1

Το πάρκο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Πάφου και θα αποτελέσει αναμφίβολα πόλο έλξης για ντόπιους και ξένους επισκέπτες. 

Οι εργασίες του νέου εντυπωσιακού πάρκου της Πάφου ολοκληρώθηκαν πρόσφατα ενώ παραμένουν κάποιες μικρές λεπτομέρεις ούτως ώστε το πάρκο να είναι έτοιμο 100% για το κοινό.

 

1

 

Θα το βρεις στο κέντρο της πόλης της Πάφου και συγκεκριμένα μεταξύ της Λεωφόρου Ελλάδος και των δρόμων του εμπορικού κέντρου προς τη συνοικία του Μουττάλλου και που περιλαμβάνει την πολύ καλά γνωστή στους Παφίτες περιοχή της «Πεμπές». Οι πρώτες render εικόνες του πάρκου παρουσιάζουν ένα εντυπωσιακό έργο, καταπράσινο που δικαίως ονομάστηκε «Πάρκο των Χρωμάτων». 

7

Οι κατασκευαστές του πάρκου έχουν φροντίσει ώστε να φυτέψουν εκατοντάδες δέντρα στον χώρο ώστε να αποτελεί ένα πραγματικό πνεύμονα στην καρδιά της πόλης. Ο χώρος θα διαθέτει καφετέρια, γήπεδο τένις, μπάσκετ, μικρό γήπεδο ποδοσφαίρου, πίστα για skateboard, τοίχο αναρρίχησης 3-6 μέτρων και σύγχρονα αποδυτήρια. 

1

Το πάρκο αναμένεται να ανοίξει επίσημα μέσα στις επόμενες εβδομάδες και θα αποτελέσει ένα χώρο πολιτισμού, αθλητισμού και τεχνών αφού θα διαθέτει πέραν των αθλητικών εγκαταστάσεων, υπαίθριο εκθεσιακό χώρο αλλά και ένα αξαιρετικό βοτανικό κήπο. 

6

Με πληροφορίες από εφ. Ο Φιλελεύθερος 

Φωτογραφίες

Loader