Eurovision 2024: Οι Σουηδοί διοργανωτές παρουσίασαν την σκηνή

Eurovision 2024: Οι Σουηδοί διοργανωτές παρουσίασαν την σκηνή

Πρωτοπορούν για ακόμα μια φορά

Το SVT, εθνικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Σουηδίας που θα διοργανώσει τον 68ο διαγωνισμό της Eurovision, μόλις αποκάλυψε την εντυπωσιακή σκηνή στην οποία θα εμφανιστούν οι 37 συμμετέχοντες στο Malmö τον ερχόμενο Μάιο.

Kύβοι LED εν κινήσει, LED δάπεδο, φως, και προηγμένη τεχνολογία θα συνδυαστούν για να δημιουργήσουν μερικές θεαματικές εμφανίσεις στο στάδιο, ενώ η σκηνή τοποθετείται ακριβώς στη μέση του κοινού, σε σχήμα σταυρού, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία 360 μοιρών τόσο για το κοινό όσο και για τους θεατές από το σπίτι.

Πίσω από το concept βρίσκονται οι Florian Wieder, Production Designer και Fredrik Stormby, Light and Screen Content Designer.

Η σκηνή της Eurovision 2024 είναι μοναδική. Είναι η πρώτη φορά που η σκηνή τοποθετείται κεντρικά, ενώ το κοινό την περιβάλλει. Επιπλέον, θα υπάρξει μια εγκατάσταση με led και φώτα, πάνω από τη σκηνή, όπου ο σχεδιασμός του φωτισμού έχει δημιουργηθεί για να αγκαλιάζει πραγματικά τους καλλιτέχνες και τις ερμηνείες τους, με οθόνες led να τοποθετούνται παντού.

Ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision 2024 διοργανώνεται σε συνεργασία με την πόλη του Malmö και θα μεταδοθεί από το Malmö Arena την Τρίτη 7 Μαΐου (1ος ημιτελικός), την Πέμπτη 9 Μαΐου (2ος ημιτελικός) και το Σάββατο 11 Μαΐου (τελικός), αφού η Loreen κέρδισε για δεύτερη φορά στο Λίβερπουλ με το τραγούδι “Tattoo“.

 

Aυτή θα είναι η σκηνή της Γιουροβίζιον 2024:

 

Loader