Εξάχρονη μασκότ δεν έδινε την μπάλα για να ξεκινήσει αγώνας Rugby

Εξάχρονη μασκότ δεν έδινε την μπάλα για να ξεκινήσει αγώνας Rugby

Η μικρή "έκοβε" βόλτες στο γήπεδο και έγινε viral

Viral έγινε εξάχρονη μασκότ σε αγώνα Rugby στην Αγγλία, αφού δεν έδινε την μπάλα για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Η μικρή, γνωστή ως Whizzy Rascal, θα έδινε την μπάλα μέσα σε ένα mini BMW, για να σημάνει την έναρξη του αγώνα μεταξύ των Warrington Wolves- Castleford. Ωστόσο, έκανε δυο φορές τη βόλτα της μπροστά από το διαιτητή χωρίς να δώσει την μπάλα όπως έπρεπε. 

Διάβασε Επίσης: Το “You” επιστρέφει με 4ο season και νέο μέλος στο cast

Το κορίτσι φυσικά έκλεψε την παράσταση συνεχίζοντας να οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο, μέχρι που τελικά η “παραδοσιακή” μασκότ της μίας ομάδας, ο Wolfie, της πήρε την μπάλα και έτσι ξεκίνησε το παιχνίδι. 

Πηγή βίντεο

Η ομάδα πήρε την ιδέα από το τηλεκατευθυνόμενο όχημα που παρέδωσε την μπάλα σε ματς του Euro 2020, το περασμένο καλοκαίρι. «Θέλαμε να κάνουμε κάτι ιδιαίτερο για το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν», εξήγησε εκπρόσωπος της Warrington Wolves. 

«Υποτίθεται ότι θα παρέδιδε την μπάλα στον άνδρα με τα πράσινα, αλλά είπε ότι δεν μπορούσε να τον βρει, οπότε συνέχισε. Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο χαιρετούσε τον κόσμο, ήταν φανταστικό», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ομάδας. Τώρα, η εξάχρονη θα παρακολουθήσει μαθήματα οδήγησης, αλλά θα επιστρέψει για το επόμενο εντός έδρας ματς του συλλόγου. 

Διάβασε Επίσης: Αυτή είναι η πιο ακριβή πόλη στον κόσμο για να μείνει κανείς 

Παρόλα αυτά, το εξάχρονο κορίτσι διασκέδασε το κοινό αλλά και την οικογένεια της. «Κλαίγαμε από τα γέλια. Αναρωτιόμασταν πού πάει. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για εκείνη, λάτρεψε κάθε στιγμή μπροστά στον κόσμο», δήλωσε η θεία της.

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

Loader