Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού η Πάφος για το 2023

Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού η Πάφος για το 2023

Ως νικήτρια πόλη αναμένεται να λάβει εξειδικευμένη υποστήριξη επικοινωνίας και branding για το 2023.

Xαιρετίζει την επιλογή της Πάφου να ανακηρυχτεί ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού για το 2023 ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως η πόλη της Πάφου είναι και επίσημα η Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού για το 2023 και πως η Πάφος ως νικήτρια πόλη αναμένεται να λάβει εξειδικευμένη υποστήριξη επικοινωνίας και branding για το 2023.

Αυτό θα περιλαμβάνει συνέχισε, την παραγωγή ενός διαφημιστικού βίντεο, ένα ειδικά σχεδιασμένο «γλυπτό hashtag» για την πόλη, καθώς και εξατομικευμένες δραστηριότητες προώθησης και προβολή σε ευρωπαϊκό επίπεδο αλλά και διεθνώς.

Ο κ. Μιχαηλίδης είπε πως μέρος αυτής της προσπάθειας και για την επίτευξη του στόχου είναι και η κοινή προσπάθεια και εστρατεία που έγινε από την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου και τον ΠΑΣΥΞΕ Πάφου σε συνεργασία με την Ελληνική Τράπεζα για την προώθηση του προορισμού “Πάφος” 2022 και το ψηφιακό μάρκετινγκ.

Αυτή η διάκριση είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου αποδεικνύει το πόσο προοδευτική είναι η Πάφος στον τομέα της βελτίωσης του τουριστικού ρεύματος και προϊόντος. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου Θάνος Μιχαηλίδης ανέφερε πως είναι πολύ ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα διότι είναι η δεύτερη χρονιά που συνεχίζεται η προσπάθεια για προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Επαρχίας Πάφου μέσω της πιο σύγχρονης ψηφιακής τεχνολογίας που υπάρχει στο τομέα του μάρκετινγκ.

Ευελπιστούμε, είπε ο κ. Μιχαηλίδης, ότι θα συνεχίσει και τον επόμενο χρόνο, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την πολύ πετυχημένη προσπάθεια μεταξύ του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα μέσω του Υφυπουργείου Τουρισμού και την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου.

Ερωτηθείς τι σημαίνει έξυπνος τουρισμός ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ξενοδόχων Πάφου απήντησε πως είναι η χρήση της τεχνολογίας για την βελτίωση την τουριστική εμπειρία αλλά και τον τρόπο που προσελκύουμε τους τουρίστες.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Πηγή φωτογραφίας

Loader