Ευρώπη: Οι πιο οικονομικοί προορισμοί για διακοπές της τελευταίας στιγμής

Ευρώπη: Οι πιο οικονομικοί προορισμοί για διακοπές της τελευταίας στιγμής

Αυτοί είναι οι πέντε κορυφαίοι προορισμοί

Αν είσαι από αυτούς που κλείνουν διακοπές την τελευταία στιγμή, μην ανησυχείς γιατί υπάρχουν κάποιοι προορισμοί στην Ευρώπη που είναι ιδανικοί για εσένα.

Υπάρχουν πέντε προορισμοί που είναι πραγματικά κορυφαίοι και την ίδια στιγμή τόσο οικονομικοί που μια ονειρεμένη μέρα σε αυτούς θα σου κοστίσει όσο, αλλιώς, θα υπολόγιζες να πληρώσεις για μια διανυκτέρευση σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο Β' διαλογής. Ας τους δούμε, λοιπόν.

Η Βουλγαρία είναι από τους πιο φθηνούς προορισμούς. Δεν είναι μόνο η Σόφια που αξίζει να δεις. Τα βουνά και οι θάλασσές της είναι, επίσης, εκπληκτικής ομορφιάς.

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Instagram

Ακολούθησε την Avant-Garde στο Facebook

Στη συνέχεια ακολουθεί η Ρουμανία, με μεγάλες πόλεις που είναι ένα όνειρο να τις περπατάς, όπως το Βουκουρέστι και η Κλουζ-Ναπόκα. Εκεί θα βρεις πολλά μουσεία και εστιατόρια και θα απολαύσεις τη νυχτερινή ζωή. Τέλος, τα κάστρα της Τρανσυλβανίας και οι περιοχές φυσικής ομορφιάς που διαθέτει η χώρα είναι εμπειρίες που καλό θα κάνεις να τιμήσεις. 

Στην τρίτη θέση θα βρεις το Μαυροβούνιο με τη μακρά ιστορία και ένα από τα πιο εντυπωσιακά φιόρδ του κόσμου. Τέταρτη έρχεται η Πορτογαλία, που αποτελεί μία από τις πιο όμορφες και ρομαντικές χώρες του κόσμου, ενώ την πεντάδα συμπληρώνει η Σλοβενία. Και οι δύο χώρες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον και μία θάλασσα με τη δική της, διαφορετική ομορφιά.

 

Πηγή

 

Πηγή φωτογραφίας

Loader