Φεστιβάλ νεολαίας “Up To YOU(th)”: To Tech Fair συναντά το Geek Mania για μια αξέχαστη εμπειρία!

Φεστιβάλ νεολαίας “Up To YOU(th)”: To Tech Fair συναντά το Geek Mania για μια αξέχαστη εμπειρία!

Μη χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας

Το Φεστιβάλ νεολαίας “Up To YOU(th)” του Οργανισμού Νεολαίας, επιστρέφει για όγδοη χρονιά σε μια εκρηκτική συνάντηση δημιουργίας, καινοτομίας και πολιτισμού. 

Γιορτάζοντας τα 30 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς του, ο Οργανισμός Νεολαίας διοργανώνει μαζί με το ΙΔΕΠ, τη μεγαλύτερη γιορτή για τους νέους, στο πλαίσιο του Εθνικού Έτους Νεολαίας, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:00, στο Πάρκο της Ακρόπολης στη Λευκωσία.

Με στόχο τη ψυχαγωγία και την επιμόρφωση, το 8ο φεστιβάλ νεολαίας “Up To YOU(th)”, περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων με συναυλίες, ανοιχτές συζητήσεις για θέματα που αφορούν τους νέους, πειράματα επιστήμης, αγώνα καλαθοσφαίρισης, παιδική γωνιά και πολλά άλλα.

Δύο μοναδικές εκδηλώσεις, το Tech Fair και το Geek Mania, θα συνδυαστούν για να προσφέρουν μια εμπειρία γεμάτη έμπνευση και ενθουσιασμό για όλους τους νέους. 

Μέσα από διαδραστικές εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας και ρομποτικές μάχες, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα περιβάλλον διαμορφωμένο από εκπαιδευτικά ιδρύματα και οργανισμούς όπως το Frederick University, το European University, το Cyprus Computer Society και το Pascal International School. Στο Tech Fair, θα γνωρίσεις επίσης τo καινοτόμo πρόγραμμα Youth Makerspace του ΟΝΕΚ και θα παρακολουθήσεις εντυπωσιακές εφαρμογές προγραμματισμού και τεχνολογίας, όπως τρισδιάστατες εκτυπώσεις. Ακόμα, θα δεις παλιούς υπολογιστές και παιχνιδομηχανές προηγούμενων δεκαετιών από το Μουσείο Υπολογιστών.

1

Αν είσαι λάτρης των geeks, στο φεστιβάλ νεολαίας “Up To YOU(th)” , θα μπορέσεις να απολαύσεις φοβερά εκθέματα από ρετρό παιχνίδια, κόμιξ, καλλιτέχνες, συλλεκτικές φιγούρες αλλά και σπάνια αγάλματα από τις εκθέσεις που διοργανώνει η ομάδα GEEKMANIA. Μέσα από αυτές τις δραστηριότητες, στόχος είναι να ενισχυθούν οι μικρές κοινότητες που είναι αδιάσειστο κομμάτι της geek κουλτούρας για να ενδυναμωθούν και οι επόμενες γενιές και να συμπεριλαμβάνουν όλους τους κύκλους των geek ατόμων, μεγαλώνοντας ακόμα περισσότερο την κοινότητα.

Μη χάσεις την ευκαιρία να γίνεις μέρος αυτής της μοναδικής εμπειρίας. Επισκέψου το φεστιβάλ Νεολαίας “Up To YOU(th)” και ζήσε από κοντά την καινοτομία του Tech Fair και την ενθουσιώδη ατμόσφαιρα του Geek Mania!

Δες αναλυτικά όλες τις δραστηριότητες του Φεστιβάλ Νέων, «Up To YOU(th)» εδώ.

Loader