Το «Festivals Unveiled» κάνει στάση στο Loud Music Festival

Το «Festivals Unveiled» κάνει στάση στο Loud Music Festival

Το νέο vodcast series της Avant-Garde που θα μας ταξιδεύει σε όλα τα festivals του νησιού που αξίζει να γνωρίσετε

To «Festivals Unveiled» είναι το νέο vodcast series της Avant-Garde που σκοπό έχει να μας ταξιδέψει στα festivals της Κύπρου, που αξίζει να γνωρίσετε καλύτερα.

Ο Ανδρέας Ανασταστίου ταξιδεύει σε διάφορα μέρη του νησιού και μας ξεναγεί στα πιο γνωστά  festivals. Δεύτερος του σταθμός το Loud Music Festival που πραγματοποιήθηκε πριν από μερικές μέρες στη Λεμεσό. 

 

 

Το MyPetrolina app είναι μια δωρεάν εφαρμογή που σου προσφέρει πολλά προνόμια για να βγαίνεις πάντα πολλαπλά κερδισμένος. Μέσω της εφαρμογής, μπορείς να συλλέγεις βαθμούς και να τους εξαργυρώνεις με χρήσιμα και ποιοτικά προϊόντα ή gadgets. Επιπλέον, συμμετέχεις σε κληρώσεις με μεγάλα δώρα, όπως αυτοκίνητα, ταξίδια και άλλα.

Συλλέγοντας βαθμούς Ανταμοιβής και Μπλε, έχεις την ευκαιρία να επιλέγεις από μια συνεχώς ανανεούμενη γκάμα προϊόντων. Όλα τα προϊόντα που προσφέρονται με έκπτωση μέσα από το app είναι από αναγνωρισμένα brand, όπως Xiaomi, Nespresso, και άλλα.

Τα νέα προϊόντα που προστίθενται στη λίστα περιλαμβάνουν επώνυμα είδη από Bosch, Instant και Rowenta.

Με το MyPetrolina app, έχεις στα χέρια σου την ευκαιρία να απολαμβάνεις προνόμια και εκπτώσεις από κορυφαία brands, διασφαλίζοντας ότι πάντα θα βγαίνεις κερδισμένος.

Loader