Φωτιά στο διακοσμητικό ψαροκάικο του κυκλικού κόμβου Παραλιμνίου – Αγ. Νάπας

Φωτιά στο διακοσμητικό ψαροκάικο του κυκλικού κόμβου Παραλιμνίου – Αγ. Νάπας

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας

Πυρκαγιά προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές σε διακοσμητικό ψαροκάικο του Δήμου Αγίας Νάπας.

Εκτεταμένες ζημιές σε διακοσμητικό ψαροκάικο του Δήμου Αγίας Νάπας, προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα.

 

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις τρεις σήμερα τα ξημερώματα λήφθηκε πληροφορία ότι υπήρχε πυρκαγιά σε ένα από τα πέντε φωτισμένα διακοσμητικά ψαροκάικα που βρίσκονται στον κυκλικό κόμβο Παραλιμνίου – Αγίας Νάπας.

 

Στη σκηνή μετέβησαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και κατάφεραν να σβήσουν την πυρκαγιά από την οποία το ψαροκάικο, που είναι περιουσία του Δήμου Αγίας Νάπας, υπέστη εκτεταμένες ζημιές.

543w

 

Από τις πρώτες εξετάσεις που διενήργησε η Αστυνομία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία δεν εντοπίστηκε οτιδήποτε που να δηλώνει κακόβουλη ενέργεια. Στη συνέχεια, από τις έρευνες και εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαφάνηκε ότι η πυρκαγιά οφείλεται σε βραχυκύκλωμα, αφού τα πέντε ψαροκάϊκα που βρίσκονται στον κυκλικό κόμβο, φωτίζονται.  

Ωστόσο η σκηνή αποκλείστηκε και τέθηκε υπό παρακολούθηση, ενώ τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν σήμερα από την Αστυνομία σε συνεργασία με την Πυροσβεστική και την Ηλεκτρομηχανολογική Υπηρεσία.  

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Αγίας Νάπας.  

Loader