Game of Thrones: Έφυγε από τη ζωή ο «δήμιος Ίλιν Πέιν»

Game of Thrones: Έφυγε από τη ζωή ο «δήμιος Ίλιν Πέιν»

Ο Γουίλκο Τζόνσον άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 75 ετών - Είχε διαγνωσθεί με καρκίνο στο πάγκρεας, τον οποίο είχε ανακοινώσει πως ξεπέρασε το 2015

Ο Γουίλκο Τζόνσον έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός του «Game of Thrones» είχε διαγνωστεί με καρκίνο στο πάγκρεας το 2013. Αν και του είχαν δώσει μόλις 10 μήνες ζωής, αφού ο ίδιος αρνήθηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες, κατάφερε να ζήσει πολύ παραπάνω.

«Με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω ότι ο Γουίλκο διεγνώσθη με καρκίνο στο πάγκρεας. Προς το παρόν, δεν υποφέρει σωματικά και θα απολαύσει τους τελευταίους του μήνες με σχετικά καλή υγεία, κάνοντας τις κανονικές του δραστηριότητεςεας στο τελικό στάδιο. Αποφάσισε να μην υποστεί καμία χημειοθεραπεία. Είναι όμως, θετικός, δεν υποφέρει προς το παρόν σωματικά και θα απολαύσει τους τελευταίους του μήνες με σχετικά καλή υγεία, κάνοντας τις κανονικές του δραστηριότητες», είχε γράψει στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Facebook ο μάνατζέρ του.

Δύο χρόνια μάλιστα, μετά τη διάγνωση, είχε ανακοινώσει πως δεν είχε πλέον, καρκίνο, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργείο 11 ωρών, κατά το οποίο οι γιατροί αφαίρεσαν από το σώμα του έναν όγκο 3 κιλών. Αν και κατάφερε λοιπόν, να «ξεφύγει» από την αρρώστια, η μοίρα του ηθοποιού ήταν η ίδια. Σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του στο Twitter την Τετάρτη αποκαλύφθηκε ότι ο σταρ πέθανε στο σπίτι του τη Δευτέρα.

Ωστόσο, η αιτία του θανάτου του παραμένει άγνωστη. «Αυτή είναι η ανακοίνωση που δεν θέλαμε ποτέ να κάνουμε και το κάνουμε με πολύ βαριά καρδιά. Ο Γουίλκο Τζόνσον έφυγε. Πέθανε στο σπίτι του τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου. Σας ευχαριστούμε για τον σεβασμό της ιδιωτικής ζωής της οικογένειας σε αυτήν την πολύ θλιβερή στιγμή», γράφει η ανακοίνωση.

 

Πριν συμμετάσχει στο «Game of Thrones», ο Τζόνσον ήταν γνωστός στην βρετανική πανκ σκηνή, καθώς ήταν κιθαρίστας σε μερικά θρυλικά συγκροτήματα, όπως οι «Dr Feelgood» και «Ian Dury and the Blockheads».

Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, ο ρόλος του μουγκού δήμιου Ιλιν Πέιν στη δημοφιλή σειρά ήταν τελείως τυχαίος και στηρίχθηκε στο βλέμμα του και μόνο. «Οι παραγωγοί έψαχναν για κάποιον τρομακτικό τύπο για να αγριοκοιτάζει τα θύματά του και να τα πανικοβάλλει, πριν τα σκοτώσει. Μου ήταν εύκολο. Είμαι τρομακτικός τύπος και αγριοκοιτάζω τον κόσμο, έτσι κι αλλιώς από μόνος μου», είχε δηλώσει.

Ο ηθοποιός εφανίστηκε συνολικά σε 4 επεισόδια. Τρία από αυτά περιλαμβάνονται στον πρώτο κύκλο της σειράς και είναι τα «The Kingsroad», «Baelor» και «Fire and Blood», ενώ το τέταρτο ανήκει στον δεύτερο κύκλο κι έχει τον τίτλο «Blackwater».

Η τραγική ειρωνεία στην ιστορία της ζωής του είναι ότι ο Γουίλκο Τζόνσον είχε παντρευτεί την παιδική του αγάπη. Είχαν γνωριστεί στο σχολείο και έμειναν μαζί μέχρι το τέλος της ζωής της, καθώς κι εκείνη έδινε μάχη με τον καρκίνο. Άφησε την τελευταία της πνοή το 2004 κι ο Τζόνσον δεν την ξεπέρασε ποτέ.

ΠΗΓΗ

Loader