Για βετεράνους πολέμου έφτιαξε λιχουδιές πριγκιπικό ζεύγος

Για βετεράνους πολέμου έφτιαξε λιχουδιές πριγκιπικό ζεύγος

Ετοίμασαν cupcakes μαζί με με τα παιδιά τους και τα παρέδωσαν τοπικό οίκο ευγηρίας κοντά στην εξοχική τους κατοικία

Η οικογένεια του πρίγκιπα Γουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον αποφάσισε να τιμήσει τις θυσίες των βετεράνων του πολέμου και των μελών των ενόπλων δυνάμεων, μαγειρεύοντας.

Ο 7χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, η 5χρονη Σάρλοτ, ο 2 ετών Λούις κι οι γονείς τους, έψησαν λιχουδιές για να τις παραδώσουν στους τρόφιμους ενός τοπικού οίκου ευγηρίας.

3223232332

Τα ειδικά καπκέικς ψήθηκαν και παραδόθηκαν κατά τη διάρκεια του περασμένου Σαββατοκύριακου στο σπίτι του Royal British Legion κοντά στην εξοχική κατοικία του βασιλικού ζεύγους Anmer Hall στο Νόρφολκ.

Το μαγείρεμα και το ψήσιμο είναι μερικοί από τους τρόπους με τους οποίους οι 38χρονοι Κέιτ και Γουίλιαμ διασκεδάζουν με τα παιδιά τους στο lockdown. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, ο Γουίλιαμ είχε πει χαρακτηριστικά ότι τα παιδιά τους «επιτέθηκαν στην κουζίνα» προκαλώντας παντού «έκρηξη αλευριού».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you everyone for your very kind wishes on The Duke of Cambridge's birthday today! 🎂 🎈

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

Το Royal British Legion τιμά τους τεθνεώτες στην περίοδο πολεμικών συρράξεων. Διεξάγει πολλές γιορτές για να τιμηθούν οι ζωές κι ο ηρωισμός εκείνων που πολέμησαν για τις ένοπλες δυνάμεις της Βρετανίας και της Κοινοπολιτείας στους παγκόσμιους πολέμους και σε συγκρούσεις που ακολούθησαν.

Πηγή

Loader