Γιώργος Μάγγας: «Είμαι μια χαρά και υγιής, ετοιμάζουμε νέο δίσκο»

Γιώργος Μάγγας: «Είμαι μια χαρά και υγιής, ετοιμάζουμε νέο δίσκο»

«Όταν μου έχει αναστατώσει την ψύχη μου, τι να την κάνω τη συγγνώμη;» δηλώνει ο Γιώργος Μάγκας

«Είμαι πολύ καλά στην υγεία μου, δεν έχω κάτι» δηλώνει μέσω του CNN Greece o βιρτουόζος του κλαρίνου Γιώργος Μάγκας, μετά τις ανυπόστατες πληροφορίες περί θανάτου του.

Ένα ακόμα θύμα των fake news είναι και ο γνωστός βιρτουόζος του κλαρίνου Γιώργος Μάγγας που χθες βράδυ η είδηση του θανάτου του έκανε τον γύρο του διαδικτύου χωρίς όμως να ισχύει κάτι τέτοιο. Σε σημερινές του δηλώσεις ο ίδιος στο CNN Greece εφράζει την απαρέσκειά του για το γεγονός χωρίς να αποδέχεται οποιαδήποτε συγγνώμη από κανέναν αφού όπως αναφέρει το γεγονός αυτό τον αναστάτωσε πολύ. 

Σε δηλώσεις του στο CNN Greece αναφέρει: «Από τον Μπιμπίλα ξεκίνησε όλο αυτό ότι πέθανα, αλλά δεν ξέρω πώς, δεν ξέρω πώς του ήρθε να το γράψει» δηλώνει ο ίδιος, ενώ η σύζυγός του Τζούλη ξεκαθαρίζει πως «δεν θα το αφήσουμε έτσι, δεν μπορεί να αναστατώσει όλο τον κόσμο και να γίνεται όλο αυτό. Αύριο το πρωί θα κινηθούμε νομικά».

Σχετικά με τη συγγνώμη που ζήτησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για την ανάρτησή του στο Facebook που προκάλεσε αναστάτωση στον ίδιο και στους ανθρώπους που τον αγαπούν, ο Γιώργος Μάγγας δεν κρύβει την οργή του: «Τι να το κάνω; Όταν μου έχει αναστατώσει την ψύχη μου, τι να την κάνω τη συγγνώμη; Σε σκοτώνω και σου λέω συγγνώμη»;

Πηγή: CNN Greece 

Loader