Γιόρτασε τα 7χρονα του το COFFEEHOUSE Nicosia Central

Γιόρτασε τα 7χρονα του το COFFEEHOUSE Nicosia Central

Η διασκέδαση κατά τη διάρκεια της βραδιάς συμπεριελάμβανε γέλιο με stand-up comedy, live DJ set και πολλές εκπλήξεις με δώρα για όλους.

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου το αγαπημένο στέκι της πρωτεύουσας COFFEEHOUSE Central, γιόρτασε μαζί με φίλους και συνεργάτες τα 7χρονα του.

Στο κατάμεστο κατάστημα παρευρέθηκαν επώνυμες προσωπικότητες, φίλοι και συνεργάτες, μαζί και ο επικεφαλής της Ομάδας Snacking της COFFEEHOUSE, Κύπριος Chef Χριστόφορος Πέσκιας. Τις ολοκαίνουριες Fresh n Refreshed μεσογειακές γευστικές προτάσεις του σεφ απόλαυσαν όλοι οι καλεσμένοι, ενώ η διασκέδαση κατά τη διάρκεια της βραδιάς συμπεριελάμβανε γέλιο με stand-up comedy, live DJ set και πολλές εκπλήξεις με δώρα για όλους.

PESKIAS

Ειδικά για την περίπτωση μάλιστα η COFFEEHOUSE καβούρδισε ένα Limited Edition καφέ από την Κολομβία σε επετειακή συσκευασία για όλους τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.

Σε σύντομη ομιλία του στην έναρξη της εκδήλωσης ο Διευθύνων Σύμβουλος της COFFEEHOUSE, κ. Μιχάλης Αλετράρης, ευχαρίστησε τους φίλους και συνεργάτες για την υποστήριξή και την συμβολή τους στην επιτυχία του καταστήματος και του brand, ενώ ανακοίνωσε μεταξύ άλλων δύο νέα καταστήματα, ένα στα κεντρικά γραφεία της CYTA στη Λευκωσία και ένα στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι.

  123

  6

  7

  MARIA

  9

 

 

Χρόνια Πολλά COFFEEHOUSE Nicosia Central!

Λίγα λόγια για την COFFEEHOUSE:

Στα 12 και πλέον χρόνια παρουσίας της, η 1η Κυπριακή αλυσίδα καφέ COFFEEHOUSE, έχει φτάσει σήμερα τα 20 καταστήματα, εκ των οποίων 3 στην Αθήνα. Το δημοφιλές coffee concept έχει καθιερωθεί ως ένα από τα κορυφαία brand καφέ και βραβεύτηκε στα Cyprus Retail Excellence Awards 2020, στην κατηγορία Μετασχηματισμός & Καινοτομία και το 2021 κέρδισε το βραβείο Most Innovative Concept, στα Franchise Awards.

Η γκάμα των προϊόντων COFFEEHOUSE αποτελείται από πλούσιες επιλογές που προσφέρουν μία υψηλής ποιότητας εμπειρία καφέ και snacking. Περιλαμβάνουν, το μοναδικό COFFEEHOUSE Blend, διαλεγμένους μονοποικιλιακούς καφέδες περιορισμένης εσοδείας και μία μεγάλη επιλογή από υγιεινά και νόστιμα σνακς από τον καταξιωμένο Κύπριο Chef Χριστόφορο Πέσκια επικεφαλής της Ομάδας Snacking της COFFEEHOUSE.

 

Website: coffeehouse.com.cy

Facebook: @CoffeehouseTasteHabitat

Instagram: @coffeehouse_tastehabitat

YouTube: Coffeehouse Tastehabitat

Loader