«The Glorious Comeback» από τα Gloria Jean’s Coffees

«The Glorious Comeback» από τα Gloria Jean’s Coffees

Εντυπωσιακό «comeback» έκανε η αλυσίδα Gloria Jean’s Coffees με το πλήρως ανακαινισμένο κατάστημα τους στην ΄Εγκωμη, Λευκωσίας

Το κατάστημα φιλοξένησε εκλεκτούς καλεσμένους το απόγευμα της Δευτέρας 11, Δεκεμβρίου για ένα sneak peak του ανανεωμένου χώρου πριν ανοίξει επίσημα τις πόρτες του, αλλά και για να γιορτάσει το Glorious Comeback της αλυσίδας Παγκύπρια.

Το πρόγραμμα ανακαινίσεων και αναβαθμίσεων των καταστημάτων της αλυσίδας που έχει μπει ήδη σε εφαρμογή, είναι αποτέλεσμα μελέτης της αγοράς και στρατηγικού σχεδιασμού που έγινε από την ιδιοκτήτρια εταιρία του Ομίλου Λανίτη, σε συνεννόηση με την Gloria Jean’s International. Ακολουθώντας τις προδιαγραφές της διεθνούς αλυσίδας, τόσο η εικόνα όσο και ο εξοπλισμός των καταστημάτων αναβαθμίζονται, μαζί με ανανεωμένα single origins και blends καφέ.

 

1

 

Ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν και η παρουσίαση του νέου μενού γλυκών από το γνωστό boutique confectionary Lean Sweets που θα προμηθεύει πλέον όλα τα καταστήματα των Gloria Jean’s Coffees. Η αλυσίδα που λειτουργεί 11 καταστήματα σε Λευκωσία, Λεμεσό, Λάρνακα και Αγία Νάπα, στην Κύπρο από το 2007, εξαγοράστηκε πρόσφατα από τον Όμιλο Λανίτη και έχει βάλει σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα αναβάθμισης των καταστημάτων της σε όλες τις πόλεις.

  2

 

Το πρόγραμμα ανακαινίσεων και αναβαθμίσεων θα διαρκέσει μερικούς μήνες, ξεκινώντας με τα κύρια καταστήματα της στην Έγκωμη, Λευκωσία, στις Φοινικούδες στη Λάρνακα και πολύ σύντομα στα δύο καταστήματα στη Λεμεσό. Οι αλλαγές αυτές θα αναδειχθούν και μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα επικοινωνίας. Αυτό που θα παραμείνει το ίδιο είναι το φιλικό περιβάλλον και η προτεραιότητα στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών.

Loader