Γνώρισε την ομάδα του Mylife και κέρδισε ένα ταξίδι στο Παρίσι (Βίντεο)

Γνώρισε την ομάδα του Mylife και κέρδισε ένα ταξίδι στο Παρίσι (Βίντεο)

Με αφορμή τα 5α του γενέθλια, ανανεώθηκε και παράλληλα δίνει ένα ταξίδι στο Παρίσι- Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Τον φετινό Φεβρουάριο, το Myllife γιορτάζει τα πέντε χρόνια λειτουργίας του. Αποφάσισε λοιπόν πως είναι καιρός για ανανέωση, νέο λογότυπο και νέο χρώμα. Έτσι, αποχαιρέτησε το χρυσό του χρώμα που μας συντρόφευε για τόσα χρόνια και υποδέχθηκε το teal! Mε αφορμή το ανανεωμένο look, έφτασε η ώρα να το γνωρίσεις καλύτερα, με ένα βίντεο. Μια ευκαιρία να δεις ποιοι "κρύβονται" πίσω από τα κείμενα που διαβάζεις τόσο καιρό.

Bέβαια, πέρα από το βίντεο-γνωριμίας, θέλοντας να σε ευχαριστήσει για τη στήριξή σου όλα αυτά τα χρόνια, σε συνεργασία με την Tus Airways, προσφέρει σε έναν/μια τυχερό/ή δύο (2) εισιτήρια για το μαγευτικό Παρίσι, αξίας 800 ευρώ. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ακολουθήσεις τα βήματα που χρειάζονται μέσω του προφίλ του στο Instagram και να διεκδικήσεις την ευκαιρία να είσαι εσύ αυτός/ή που ταξιδέψει στην πόλη του φωτός. 

paris

Εννοείται πως δεν σταματάει εδώ, αφού εκτός από την ιστοσελίδα και τις παραγωγές που ετοιμάζει σε συνεργασία με τη Digital TV -μπορείς να δεις ΕΔΩ τη δουλειά του, όπως το Winter is Here και το Mylife Show- το επόμενο διάστημα, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Instagram θα έχει μια σειρά από διαγωνισμούς, με πλούσια δώρα! 

Stay tuned! 

Στο βίντεο που ακολουθεί....Τhe Mylife Team

Kωνσταντίνα Γεωργίου: Head of Lifestyle and Entertainment News 

Zώη Αυγουστή: Editor in Chief Mylife 

Xαράλαμπος Χειμώνας: Δημοσιογράφος 

Μαρία Πρατσή: Δημοσιογράφος 

Special guest: Έλενα Ηλία, Head of Media Sales 

 

 

Loader