H ανακοίνωση του Netflix για τη 2η σεζόν του “Wednesday”

H ανακοίνωση του Netflix για τη 2η σεζόν του “Wednesday”

Είναι πλέον επίσημο

Το Netflix ανακοίνωσε αυτό που περίμεναν όλοι, την ανανέωση της «Wednesday» για 2η σεζόν στη συνδρομητική πλατφόρμα, δίνοντας τέλος στο «χάος» που επικράτησε τις τελευταίες ώρες με τα δικαιώματα της σειράς.

Η «Wednesday» είναι μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές του Netflix για το 2022 και, όπως είναι φυσικό, η πλατφόρμα θέλει να την κρατήσει στη λίστα της. Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο teaser τρέιλερ για όσα περιμένουμε να δούμε στη 2η σεζόν.

Ήδη, η 1η σεζόν είναι διαθέσιμη εξ’ ολοκλήρου και αποκλειστικά στο Netflix αλλά ακόμα δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας για τη 2η σεζόν.

 

«Από τη φαντασία του Τιμ Μπάρτον έρχεται το “Wednesday”, μια διεστραμμένη νέα σειρά που έρχεται σύντομα στο Netflix. Το “Wednesday”, με την Τζένα Ορτέγκα στον ομώνυμο ρόλο, στο πλευρό των Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Λουίζ Γκουζμάν, Γκουέντολιν Κρίστι, Κριστίνα Ρίτσι και άλλων, είναι ένα διερευνητικό μυστήριο με πολλά μεταφυσικά στοιχεία που παρουσιάζει τα φοιτητικά χρόνια της Γουένσντεϊ στην Ακαδημία Νέβερμορ. Κλαπ κλαπ!».

Στη σειρά Wednesday πρωταγωνιστούν οι: Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams, Luis Guzmán ως Gomez Addams, Isaac Ordonez ως Pugsley Addams, Fred Armisen ως Uncle Fester, Emma Myers ως Enid Sinclair, Jamie McShane ως Sheriff Donovan Galpin, Joy Sunday, Gwendoline Christie, Riki Lindhome, Percy Hynes White, Thora Birch και Hunter Doohan. Επίσης, η Christina Ricci, η οποία είχε υποδυθεί την Wednesday Addams στις ταινίες και τις σειρές των ’90s, συμμετέχει σε διαφορετικό ρόλο παίζοντας την Marilyn Thornhill.

 

Η ανακοίνωση του Netflix ΕΔΩ

 

Πηγή 

Loader