H "έξυπνη" Πάφος στην τουριστική έκθεση Κύπρου

H "έξυπνη" Πάφος στην τουριστική έκθεση Κύπρου

Η Πάφος στοχεύει να συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των μονίμων κατοίκων Κύπρου για διακοπές εντός του νησιού.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής
Περιφέρειας Πάφου  για την προβολή της επαρχίας ως τουριστικός προορισμός   με σκοπό την προσέλκυση και ντόπιων επισκεπτών.

Μόλις πρόσφατα ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η Παγκύπρια εκστρατεία για τις Πασχαλινές διακοπές και μέσα στα πλαίσια των ενεργειών προβολής για προσέλκυση εσωτερικού τουρισμού, ο Φορέας Τουρισμού Πάφου λαμβάνει μέρος στην Τουριστική έκθεση Κύπρου. Η έκθεση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Κρατικής Έκθεσης στην Λευκωσία και διαρκεί 3 μέρες,  από την Παρασκευή 21 Απριλίου μέχρι και την Κυριακή 23 Απριλίου 2023.

Η Πάφος στοχεύει όπως πάντοτε με τις παράλληλες προσπάθειες των επαγγελματιών του τουρισμού αλλά και του Υφυπουργείου Τουρισμού να συνεχίσει να βρίσκεται στις πρώτες προτιμήσεις των μονίμων κατοίκων Κύπρου για διακοπές εντός του νησιού. 

Ο Φορέας Τουρισμού Πάφου καλεί και φέτος όλους τους κατοίκους Κύπρου να παραθερίσουν εντός του νησιού και επισκεφθούν την κοσμοπολίτικη Πάφο, την πανέμορφη ύπαιθρο, τον Ακάμα και τα χωριά Λαόνας, την πανέμορφη ακτογραμμή από την Πέγεια, Νέο Xωριό, Λατσί  Αργάκα, Πωμό μέχρι και τον Πύργο Τυλληρίας, τις διάφορες κοινότητες,  να ζήσουν στην Πάφο μαγευτικές στιγμές, να εξερευνήσουν την απαράμιλλη ομορφιά της φύσης, να κολυμπήσουν στις πεντακάθαρες θάλασσες και να χαρούν την κάθε φιλόξενη γωνιά  της επαρχίας Πάφου.

Παράλληλα η ΕΤΑΠ Πάφου μέσα από αυτή την συμμετοχή αναμένεται να προωθήσει την κατάκτηση του τίτλου της Πάφου, ως Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Έξυπνου Τουρισμού 2023 και τον Ευρωπαϊκό αυτό θεσμό γενικότερα.    

7

 

Loader