H φωτογραφία που «συγκίνησε» σήμερα όλους τους Έλληνες

H φωτογραφία που «συγκίνησε» σήμερα όλους τους Έλληνες

Συγκαταλέγεται στις τρεις δημοφιλέστερες αναζητήσεις της ημέρας

Ο χολιγουντιανός αστέρας Tom Hanks και η ελληνικής καταγωγής σύντροφός του Rita Wilson ποζάρουν με τα ελληνικά διαβατήρια στο χέρι μαζί με το ζεύγος Μητσοτάκη

Τον Δεκέμβριο, είχε ανακοινωθεί πως ο ο Τομ Χανκς έγινε Έλληνας πολίτης, μετά από παρότρυνση του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη, και χθες ο ίδιος και η σύζυγός του πήραν τα ελληνικά διαβατήρια στο χέρι και φωτογραφήθηκαν μαζί με τον Κυριάκο και την Μαρέβα Μητσοτάκη. Η viral φωτογραφία που βλέπετε, ήταν σήμερα, Κυριακή ανάμεσα στις 3 δημοφιλέστερες αναζητήσεις της Google στην Ελλάδα.

Τη δημοσίευσε άλλωστε στο Instagram και ο ίδιος ο Μητσοτάκης, νωρίς το πρωί της Κυριακής. «Ο Tom Hanks και η Rita Wilson είναι πλέον υπερήφανοι Έλληνες πολίτες», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο caption κάτω από τη φώτο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ritawilson @tomhanks are now proud Greek citizens! 🇬🇷👍

A post shared by Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) on

Στις 27 Δεκεμβρίου, ο τότε πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, είχε υπογράψει την τιμητική πολιτογράφηση του γνωστού Αμερικανού ηθοποιού. Λίγες ημέρες αργότερα, ο Χανκς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram ως Έλληνας πολίτης, γράφοντας τις ευχές του στα greeklish.    «Ξεκινώ το 2020 ως επίτιμος πολίτης της Ελλάδας. Kronia pola! (που σημαίνει περίπου ευτυχισμένη χρονιά!)», έγραψε στον λογαριασμό του ο διάσημος ηθοποιός, συνοδεύοντας τις ευχές από μια φωτογραφία της σκιάς του που διαγράφεται πάνω σε ένα αρχαίο ελληνικό άγαλμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Starting 2020 as an Honorary citizen of all of Greece! Kronia pola! ( more or less, “happy year!”). Hanx

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks) on

Σε δηλώσεις του στις Χρυσές Σφαίρες, ο Tom Hanks, είχε δηλώσει πως αισθάνεται μεγάλη τιμή που πολιτογραφήθηκε Έλληνας πολίτης καθώς αισθάνεται Έλληνας εδώ και 32 χρόνια.

Είναι μεγάλη τιμή. Είμαι Έλληνας εδώ και 32 χρόνια. Η Ελλάδα είναι ένα “καταφύγιο”. Έχω γυρίσει όλον τον κόσμο, έχω πάει στα ομορφότερα μέρη της Γης, τίποτα δεν είναι σαν την Ελλάδα. Η γη, ο ουρανός, το νερό κάνουν καλό στην ψυχή σου. Είναι ιαματικό μέρος. Ειδικά όταν προσαρμοστείς σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα των Ελλήνων, να κοιμάσαι μέχρι το μεσημέρι και να μένεις ξύπνιος και να συζητάς στην ταβέρνα μέχρι τις 3 τα ξημερώματα. Η καλύτερη ζωή που μπορεί να κάνει κάποιος.

Loader