H Google καλεί τους χρήστες του Chrome να κάνουν άμεσα update

H Google καλεί τους χρήστες του Chrome να κάνουν άμεσα update

Για λόγους ασφαλείας

Μια ενημέρωση (update) ασφαλείας έκτακτης ανάγκης εξέδωσε η Google που απευθύνεται σε όσους χρησιμοποιούν το Chrome για περιήγηση στο Internet.

Η ενημέρωση έκτακτης ανάγκης στην έκδοση 99.0.4844.84 του Chrome είναι εξαιρετικά ασυνήθιστη, καθώς αυτή αντιμετωπίζει μία ευπάθεια ασφαλείας, πράγμα που δείχνει τη σοβαρότητα της κατάστασης. 

Διάβασε Επίσης: Squid Game: Ο δημιουργός ετοιμάζει ταινία πιο βίαιη από τη σειρά 

Σε ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στις 25 Μαρτίου, η Google ανέφερε ότι «γνωρίζει πως υπάρχει ευπάθεια στο CVE-2022-1096». Στις 28 Μαρτίου η Microsoft επιβεβαίωσε ότι αυτή η ευπάθεια εντοπίζεται στο Edge, το οποίο είναι ένα πρόγραμμα περιήγησης που βασίζεται στο Chromium.Το Edge έχει επίσης ενημερωθεί για να προστατεύει τους χρήστες.

Bρείτε μας στο Instagram

Επομένως, αυτό που συνιστά η Google σε όλους τους χρήστες του Chrome είναι να βεβαιωθούν άμεσα ότι τα προγράμματα περιήγησής τους έχουν ενημερωθεί επιτυχώς.

Διάβασε Επίσης: Machinal: Η παράσταση που δίνει πνοή στις διάφορες όψεις μιας γυναίκας

Μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις και εάν η έκδοση του προγράμματος περιήγησής σας είναι 99.0.1150.55, δεν είναι πλέον ευάλωτη στο CVE-2022-1096. Το Chromium τροφοδοτεί μια ολόκληρη δέσμη προγραμμάτων περιήγησης, συμπεριλαμβανομένων των Brave και Vivaldi, και έτσι πολλές επιδιορθώσεις ασφαλείας ενδεχομένως να προκύψουν το επόμενο διάστημα. 

Πηγή

Πηγή φωτογραφίας

 

Loader