H Lady Gaga πρωταγωνιστεί στο σίκουελ του Joker- To πρώτο teaser του «Folie à Deux»

H Lady Gaga πρωταγωνιστεί στο σίκουελ του Joker- To πρώτο teaser του «Folie à Deux»

Η ανάρτησή της επιβεβαιώνει το πρωταγωνιστικό δίδυμο με τον Χοακίν Φίνιξ

Υπό τους ήχους του «Cheek to Cheek» του Irving Berlin, που έχει ερμηνεύσει με τον Τόνι Μπένετ και η Lady Gaga, η τραγουδίστρια και ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι θα πρωταγωνιστήσει στο πολυαναμενόμενο σίκουελ της ταινίας Joker.

Η μουσικός και ηθοποιός, μοιράστηκε ένα teaser της ταινίας που επιβεβαιώνει τη συμμετοχή τόσο της ίδιας όσο και του Χοακίν Φίνιξ στο «Joker: Folie à Deux».

1

Ο σκηνοθέτης Τοντ Φίλιπς επιβεβαίωσε τον Ιούνιο ότι η συνέχεια του Joker του 2019 ήταν καθ' οδόν, αναρτώντας ένα εξώφυλλο του σεναρίου που έγραψε ο ίδιος και ο συνεργάτης του Σκοτ Σίλβερ, μαζί με μια φωτογραφία του Φίνιξ να διαβάζει το σενάριο.

Ακολούθησε η αποκάλυψη του τίτλου του σίκουελ και στη συνέχει αακολούθησαν αναφορές ότι η Lady Gaga ήταν σε πρώιμες συζητήσεις για να υποδυθεί τη Harley Quinn, την ψυχίατρο του Joker στο Arkham Asylum που τον ερωτεύεται, τον βοηθά να ξεφύγει από τo άσυλο και τελικά γίνεται το αντικείμενο του ενδιαφέροντός του.

Υπήρξαν φήμες δε, ότι η ταινία θα ήταν μιούζικαλ.

Mόλις χθες ανακοινώθηκε ότι το «Joker: Folie à Deux» πρόκειται να βγει στους κινηματογράφους στις 4 Οκτωβρίου 2024. Ακριβώς πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας με τον Χοακίν Φίνιξ.

Σύμφωνα με το Deadline, η παραγωγή του Joker: Folie à Deux θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

Η Lady Gaga από την πλευρά της είχε πρωταγωνιστικούς ρόλους τα τελευταία χρόνια σε δημοφιλείς και βραβευμένες ταινίας, από το remake του Ένα Αστέρι Γεννιέται του 2018, με παραγωγό τον Φίλιπς, μέχρι και το περσινό House of Gucci.

 

Loader