H θεατρική παράσταση "STILL!" ταξιδεύει σε Αρμενία και Τυνησία

H θεατρική παράσταση "STILL!" ταξιδεύει σε Αρμενία και Τυνησία

Μια ιστορία του Σταύρου Σταύρου σε σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου και Παναγιώτη Τοφή και μουσική του Θοδωρή Οικονόμου,

Η παράσταση «STILL! – Ένα άγαλμα που γύρισε τον κόσμο», που ξεχώρισε τη σεζόν που
μας πέρασε, ξεκινάει το ταξίδι της στο εξωτερικό με συμμετοχές σε σημαντικά φεστιβάλ
στην Αρμενία και την Τυνησία.

7

Πρώτος σταθμός για την παράσταση αποτελεί το Γερεβάν της Αρμενίας και το φημισμένο Διεθνές Φεστιβάλ Τεχνών HIGHFEST, το μεγαλύτερο φεστιβάλ τεχνών της χώρας και ένα από τα σημαντικότερα στην Ευρώπη. Το φεστιβάλ επιλέχθηκε από το European Festival Association (EFA) ως ένα από τα 24 κορυφαία της Ευρώπης για την περίοδο 2019-2022. Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί φέτος από την 1 η μέχρι τις 8 Οκτωβρίου και το «STILL!» θα παρουσιαστεί στις 7 Οκτωβρίου στο ιστορικό Yerevan State Puppet Theatre της αρμενικής πρωτεύουσας. Η αποστολή θα αναχωρήσει για το Γερεβάν στις 4 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια η παράσταση θα ταξιδέψει στην πόλη Ναμπούλ της Τυνησίας, όπου θα συμμετάσχει στο 35ο Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου για Παιδιά Neapolis, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου. Το φεστιβάλ είναι ένας από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς στην αφρικανική χώρα και ένα από πιο φημισμένα φεστιβάλ θεάτρου για παιδιά παγκοσμίως. Η αποστολή θα αναχωρήσει για την Τυνησία στις 17 Δεκεμβρίου.

Το STILL!, μια ιστορία του Σταύρου Σταύρου σε σκηνοθεσία Κώστα Σιλβέστρου και Παναγιώτη Τοφή και μουσική του Θοδωρή Οικονόμου, είχε κάνει πρεμιέρα τον περασμένο Νοέμβριο στο Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας και αγαπήθηκε από το κοινό της Κύπρου. Μετά την πρώτη φάση της διεθνούς της περιοδείας, η παραγωγή θα επιστρέψει στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας τον Δεκέμβριο, για δύο μόνο παραστάσεις.

Loader