Χορευτής συνθλίβεται στη σκήνη του Θεάτρου Μπολσόι

Χορευτής συνθλίβεται στη σκήνη του Θεάτρου Μπολσόι

Τον 37χρονο χορευτή χτυπάει το τεράστιο σκηνικό που κατέβηκε στη σκηνή

Βίντεο από τη στιγμή του δυστυχήματος στη σκήνη του Θεάτρου.

Τη στιγμή του τραγικού δυστυχήματος στη σκηνή του Θεάτρου Μπολσόι στη Ρωσία που κόστισε τη ζωή του 37χρονου χορευτή αλλά και την αναστάτωση που επικράτησε μεταξύ των συντελεστών της παράστασης κατέγραψε βίντεο που αναρτήθηκε στα social media. 

Στη αρχή το βίντεο, που εστιάζει στη σκηνή του φημισμένου θεάτρου της Μόσχας, βλέπουμε τους συντελεστές καθώς εκτυλίσσεται κανονικά η όπερα Σαντκό του Ρώσου συνθέτη Νικολάι Ρίμσκι-Κόρσακοφνονικά. 

7557773254
MIKHAIL JAPARIDZE VIA GETTY IMAGES

Μερικά δευτερόλεπτα μετά ακούγεται η φωνή ενός άνδρα που φωνάζει, ενώ η ορχήστρα συνεχίζει να παίζει κανονικά για λίγο ακόμα ενώ οι καλλιτέχνες που είναι επί σκηνής κινούνται προς το σημείο του δυστυχήματος, χωρίς αρχικά να έχουν αντιληφθεί τι έχει συμβεί. Στη συνέχεια πολλοί απομακρύνονται τρομαγμένοι. 
 

Όπως έγινε γνωστό λίγο αργότερα, ο 37χρονος χορευτής Γεβγένι Κουλές, παγιδεύτηκε κάτω από το τεράστιο σκηνικό που κατέβηκε στη σκηνή του θεάτρου και πέθανε επί τόπου. 

656656657675
MIKHAIL JAPARIDZE VIA GETTY IMAGES

Φυσικά η παράσταση διακόπηκε και το κοινό αποχώρησε σοκαρισμένο. 

Το Μπολσόι σε σχετική ανακοίνωση, ανέφερε πως το δυστύχημα σημειώθηκε κατά την προσπάθεια αλλαγής σκηνικού ενώ διεξάγεται έρευνα για τις συνθήκες του δυστυχήματος. 

767588767698
MIKHAIL JAPARIDZE VIA GETTY IMAGES
8677643621414
MIKHAIL JAPARIDZE VIA GETTY IMAGES

Πηγή

 
 

Loader