Χρήστος Μάστορας - Χάρις Αλεξίου: H συνεργασία που μας ενθουσίασε

Χρήστος Μάστορας - Χάρις Αλεξίου: H συνεργασία που μας ενθουσίασε

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους για ένα από τα ωραιότερα τραγούδια της Χαρούλας

Μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μόλις έγινε γνωστό το νεό! Ο δημοφιλής frontman του συγκροτήματος "ΜΕΛΙSSES" και η εμβληματική ελληνίδα τραγουδίστρια κυκλοφορούν από κοινού μια διασκευή του αγαπημένου τραγουδιού «Εσύ με ξέρεις πιο πολύ» στην οποία θα τραγουδά μαζί με τη Χάρις Αλεξίου, η οποία υπογράφει τόσο τη μουσική όσο και του στίχους.

Η συνεργασία αυτή αναμένεται με ανυπομονησία και έχουμε ήδη δει ένα πρώτο teaser video μέσα από τον λογαριασμό της σπουδαίας ερμηνεύτριας στο Facebook.

Για την ιστορία θυμίζουμε πως η αυθεντική εκτέλεση του τραγουδιού έχει γίνει μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και συμπεριλαμβάνεται στη δισκογραφική δουλειά «Ως την άκρη του ουρανού σου» που κυκλοφόρησε το 2003 και πήρε το όνομά του από στίχο του εν λόγω τραγουδιού.

Ο Χρήστος Μάστορας είναι «είδωλο» - Δημόσιο respect από Πρωτοψάλτη και Νταλάρα

Πριν από μία εβδομάδα, ο Χρήστος Μάστορας είχε μοιραστεί μια φωτογραφία από συνάντησή του με τη σπουδαία τραγουδίστρια για την οποία είχε μιλήσει με μεγάλη συστολή και σεβασμό.

«Μιλήσαμε πολύ. Είπαμε πολλά. Άκουγα, άκουγα, άκουγα... Γελάσαμε, θυμηθήκαμε (εκείνη κυρίως) , συγκινηθήκαμε, κάποια στιγμή σοβαρέψαμε και πριν χωρίσουμε βγάλαμε αυτή τη φωτογραφία … Αγαπημένη Χαρούλα σ´ευχαριστώ για όλα», έγραφε τότε.

Χθες είχαμε την ανακοίνωση της συνεργασίας τους!

Τη Χαρούλα Αλεξίου απολαύσαμε πέρσι στο Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη όπου εκτός από το μουσικό της ταλέντο που γνωρίζαμε φυσικά, μάθαμε και ένα ακόμη που διαθέτει, στην υποκριτική. Και περιμένουμε με αγωνία τον δεύτερο κύκλο να την απολαύσουμε και πάλι.

Loader