Χρυσό Βραβείο κέρδισε το γυμναστήριο FUELHOUSE στα Cyprus Wellness Awards 2023!

Χρυσό Βραβείο κέρδισε το γυμναστήριο FUELHOUSE στα Cyprus Wellness Awards 2023!

Η λαμπερή βραδιά των Cyprus Wellness Awards 2023 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 στο Lemon Park

Το πρώτο και μοναδικό στο είδος του Boutique Fitness Club γυμναστήριο που έκανε τη θεαματική είσοδό του στη Λευκωσία, πριν από δύο χρόνια, συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του με το τιμητικό Χρυσό Βραβείο 'Specialised Fitness Centre'!

Founders και fitness lovers Ναταλία Στεφανίδου και Μέλανη Στεφανίδου, αδελφές, συνεργάτες, και με όλες τις αποχρώσεις της αγάπης για το Fitness, πίστεψαν στο όνειρό τους και μεταμόρφωσαν ένα θρυλικό μέρος σ’ έναν φανταστικό χώρο εκγύμνασης. Αναμείχθηκε με καινοτομία, υψηλή αισθητική και προηγμένη τεχνολογία και καλωσορίζει καθημερινά τον κόσμο που θέλει να αγαπήσει σωστά και ρυθμικά το σώμα του… σ’ ένα απίστευτα σύγχρονο περιβάλλον που θυμίζει ‘nightclub’ με φωτορυθμικά συστήματα φωτισμού, ήχου και όχι μόνο! 

Η λαμπερή βραδιά  των Cyprus Wellness Awards 2023 πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2023 στο Lemon Park, στην πρωτεύουσα, όπου παρευρέθηκαν επαγγελματίες φυσικής αγωγής, διατροφής και αισθητικής, διεκδικώντας διάκριση στις κατηγορίες ‘Fitness’, ‘Healthy Food’, ‘Aesthetic & Wellness Center’, ‘Medical Beauty’ και ‘Healthy Lifestyle’. Υποψήφιοι, προσκεκλημένοι και φίλοι του θεσμού αντάλλαξαν συγχαρητήρια σε μία εξέχουσα τελετή, όπου αναγνωρίστηκαν τα εξαιρετικά επιτεύγματα, οι αποτελεσματικές πρωτοβουλίες, οι αξιόπιστοι επαγγελματίες και οι πρωτοπόρες επιχειρήσεις στον χώρο του Wellness. 

9

‘The Most Sociable Way to Sweat’ έχει όνομα: FUELHOUSE! Φοράτε αθλητικά και λέτε «ναι» στην απόλυτη εμπειρία εκγύμνασης! Κι όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλία Στεφανίδου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση των Cyprus Wellness Awards 2023: «Ευχαριστώ θερμά, και εκ μέρους της αδελφής μου, Μέλανης, για αυτό το τόσο τιμητικό βραβείο! Εδώ και δύο χρόνια έχω αντιληφθεί το εξής… ότι τα όνειρα, όταν έχουν τη σωστή δοσολογία πάθους και αγάπης, γίνονται πάντα πραγματικότητα! Πιστέψτε τα και θα γίνουν! Βεβαίως, σημαντικό ρόλο στην επιτυχία μας διαδραματίζει και η συνεχής καθοδήγηση από τον Βρετανό σύμβουλό μας, Courtney Fearon, ο οποίος είναι Global NIKE Trainer, καθώς και η απίστευτη ομάδα των οκτώ υψηλού επιπέδου εκπαιδευτών μας. Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στη μεγάλη ομάδα των πελατών μας -των φοβερών FUELHOUSERS- που μοιράζονται κάθε στιγμή το ίδιο όραμα με εμάς!  Συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές, αλλά και σε κάθε υποψήφιο και υποψήφια».

Let’s Fuel Up Together

To FUELHOUSE είναι το πρώτο Boutique Fitness Club γυμναστήριο της Λευκωσίας, γνωστό κι ως ‘Adults’ Playground’. Με σλόγκαν του τη γεμάτη νόημα φράση ‘The Most Sociable Way to Sweat’ άνοιξε τις πόρτες του την 1η Οκτωβρίου 2021 και προσφέρει πέντε διαφορετικές μεθόδους ομαδικής εκγύμνασης σ’ ένα σύγχρονο περιβάλλον με φωτορυθμικά συστήματα φωτισμού και ήχου, σε στυλ ‘nightclub’. Ο χώρος καλωσορίζει όλα τα επίπεδα φυσικής σωματικής κατάστασης και διαθέτει το μοναδικό REFUEL BAR, το οποίο προσφέρει vegan protein shakes (με την πρωτεΐνη HERMOSA), και το δημοφιλές πλέον FUELSHOP που είναι κατάστημα λιανικής πώλησης με sportswear και athleisure κομμάτια.

Μάθετε περισσότερα για τα προγράμματα και τις υπηρεσίες του FUELHOUSE και ακολουθήσετε τις σελίδες του στα Social Media (Facebook: FUELHOUSE & Instagram: @fuelhousecy).

 

Loader