Χτύπησε τη μητέρα του στην καραντίνα γιατί έκρυψε το χαρτί υγείας

Χτύπησε τη μητέρα του στην καραντίνα γιατί έκρυψε το χαρτί υγείας

Έχουμε ξεφύγει λίγο ή είναι η ιδέα μας;

ΗΠΑ: 26χρονος ο οποίος και διαμενει με την μητέρα του στο L.A. κατηγορήθηκε από την Αστυνομία για επίθεση εναντίον της. Η μεταξύ τους διαμάχη είχε ως θέμα το... χαρτί υγείας.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, ο 26χρονος έκανε «υπερβολική χρήση» στο χαρτί υγείας και έτσι η ίδια αποφάσισε να το κρύψει για οικονομικούς λόγους.

Όταν κάποια στιγμή ο γιος της, Adrian Yan, δεν έβρισκε το χαρτί τουαλέτας που έψαχνε ξεκινήσει μία έντονη λεκτική διαμάχη μεταξύ των δύο με τη συζήτηση να βγαίνει εκτός ελέγχου και τον Yan να χτυπά τη μητέρα του με μπουνιά στο πρόσωπο.

Προσωπικός φίλος της μητέρας, που βρισκόταν στην περιοχή, «συνέλαβε» αρχικά τον 26χρονο ενώ στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία για να καταγγείλουν σωματική ενδοοικογενειακή βία.

Ο 26χρονος συνελήφθη με την καταγγελία της σωματικής επίθεσης, ενώ η μητέρα του επέστρεψε στο σπίτι καθώς ο τραυματισμός της δεν ήταν σοβαρός και δεν δέχτηκε κάποια ιατρική περίθαλψη.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, κατά το διάστημα απαγόρευσης κυκλοφορίας, έχει παρατηρηθεί μία αύξηση στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία στις ΗΠΑ. 

 

Loader