Η Aaron Rose Philip παραδίδει μαθήματα ζωής ως τρανς μοντέλο

Η Aaron Rose Philip παραδίδει μαθήματα ζωής ως τρανς μοντέλο

«Είμαι ένα ταλαντούχο μοντέλο με αναπηρία, που τυχαίνει να είμαι και μαύρη τρανς γυναίκα»

Πλέον ο χώρος της μόδας είναι ανοιχτός για όλους τους ανθρώπους ανεξάρτητα από την διαφορετικότητα τους.

Το νεαρό μοντέλο ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελιγκ στην ηλικία των δεκαέξι ετών θέλοντας να βάλει τέλος σε όλα τα στερεότυπα και να πραγματοποιήσει τα όνειρα και τους στόχους της. Η Aaron Rose Philip δηλώνει πως η μεγαλύτερη επιτυχία της ήταν το ντεμπούτο που έκανε στο catwalk του Moschino για την άνοιξη του 2022.

Η Aaron Rose Philip ανήκει στην Gen Z και εργάζεται στη βιομηχανία του μόντελινγκ. Έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Moschino και Collina Strada, ενώ έχει στολίσει με την ομορφιά της και την μεγάλη της καρδιά εξώφυλλα όπως το περιοδικό V και Paper. Σε έναν κλάδο που ιστορικά έχει αποκλείσει τόσο τα τρανς όσο και τα άτομα με ειδικές ανάγκες, η Philip ανοίγει ένα νέο μονοπάτι. 

Διάβασε Επίσης: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τις φωτιές στην Εύβοια γίνεται εξώφυλλο στο Time 

Στη συνέντευξή της στη Vogue αναφέρει: «Αυτή η χρονιά ήταν ίσως η πιο τρελή περίοδος της ζωής μου (με τον καλύτερο τρόπο). Όταν άρχισα πραγματικά να επικεντρώνομαι στο να κάνω τα πράγματα που αγαπώ, οι άνθρωποι άρχισαν να με βλέπουν πραγματικά από μόνοι τους.» 

«Ήταν Ιανουάριος του τρέχοντος έτους, και πραγματικά δεν ήξερα τι θα έρθει στο δρόμο μου. Κατέληξα να κάνω έξι εξώφυλλα σε ψηφιακά και έντυπα περιοδικά. Αυτό ήταν το σημείο καμπής, μετά από αυτό άρχισαν να συμβαίνουν όλα! Η εβδομάδα μόδας του Φεβρουαρίου ήταν πιο ενεργή για πρώτη φορά από την έναρξη της πανδημίας. Δούλεψα με την Collina Strada και αυτή ήταν μια τεράστια στιγμή για μένα. Ξαφνικά έλαβα όλες αυτές τις μεγάλες προτάσεις. Η πανδημία ήταν ακόμα σε πλήρη ισχύ, αλλά τα πράγματα εξακολουθούσαν να κινούνται στον κόσμο της μόδας», αυτά ήταν μόνο λίγα απ’ όλα όσα είπε η Aaron Rose Philip στη συνέντευξή της στην Vogue και ήδη έχεις πάρει σημαντικά μαθήματα ζωής. Πρόκειται για ένα άτομο το οποίο δεν τα παράτησε ποτέ! Έχει υπομονή, επιμονή και πείσμα. Σου αποδεικνύει πώς όταν θέλεις κάτι πολύ τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει από το να το κατακτήσεις. 

«Είμαι σε θέση να εργάζομαι και να συνεργάζομαι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, και να μπορώ να υπάρχω στον κόσμο που έχω φτιάξει για τον εαυτό μου. Ήρθα σε έναν κλάδο που δεν είχε κανένα είδος εκπροσώπησης για άτομα τρανς και ΑΜΕΑ σαν εμένα, οπότε αισθάνομαι πραγματικά περήφανη γι’ αυτό», συνέχισε. 

Η Aaron Rose Philip ξεκίνησε να ασχολείται με τον χώρο της μόδας όταν ήταν δεκαέξι ετών, τη στιγμή που παρατήρησε στα περιοδικά μόδας και στα catwalks πως δεν υπάρχει κανένα άτομο με αναπηρία. Τότε πήρε την απόφαση να αλλάξει τον κόσμο. Τα άτομα με αναπηρία θέλουν επίσης να ντύνονται καλά και να νιώθουν όμορφα με τον εαυτό τους, όποτε «γιατί όχι;» αναρωτήθηκε κι έκανε το όνειρό της πραγματικότητα. 

«Είμαι ένα ταλαντούχο μοντέλο με αναπηρία, που τυχαίνει να είμαι έγχρωμη, τρανς γυναίκα. Θέλω να έχω το ίδιο επίπεδο επιτυχίας και ευκαιριών με τους συνομηλίκους μου. Από το να θέλω να γίνω μοντέλο στο να γίνω μοντέλο, πήρα ένα μεγάλο ρίσκο για τον εαυτό μου κοινωνικά, διανοητικά, σωματικά και ως προς το στυλ. Αυτό που έκανα ήταν να δημιουργήσω έναν στόχο για το πώς ήθελα να μοιάζει η καριέρα μου στο μόντελινγκ και στη συνέχεια χαρτογράφησα όλα τα βήματα που πίστευα ότι θα χρειαζόμουν για να φτάσω εκεί που ήθελα να πάω. Έκανα λοιπόν κάθε βήμα και έκτοτε δεν έχω σταματήσει να δουλεύω». 

Η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα της, σύμφωνα με την ίδια και όσα αποκάλυψε στην Vogue, ήταν το ντεμπούτο της στο catwalk του Moschino για την άνοιξη του 2022. «Όλη την ώρα που ήμουν εκεί σκεφτόμουν ότι, αν πριν από μερικά χρόνια, κάποιος έλεγε ότι ένα μοντέλο σε αναπηρικό καροτσάκι θα κατέβαινε στην πασαρέλα, θα σε έβλεπαν σαν τρελό και θα σου έλεγαν ότι αυτό ήταν λάθος.» 

«Ο Jeremy Scott μου έδωσε αυτή την ευκαιρία και μου άλλαξε τη ζωή. Νομίζω ότι έκανε ακριβώς αυτό που έπρεπε να κάνει, έκανε το σωστό. Οι άνθρωποι δεν μπορούν πλέον να πουν ότι είναι απλώς μια μικρή στιγμή στο χρόνο. Έγινε και δείτε πόσο φυσιολογικό φαίνεται τώρα που συνέβη. Δείτε πόσο κουλ είναι. Το όνειρά μου δεν είναι περίπλοκα, είμαι μόλις 20 ετών και είμαι μοντέλο!».

Πηγή

 

Loader