I Am Love: Ένας ύμνος στην όμορφη όψη της ζωής

I Am Love: Ένας ύμνος στην όμορφη όψη της ζωής

Το νέο τραγούδι από τον Freedom Candlemaker

Ένα τραγούδι για την αποδοχή και τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου.

Φωτογραφία Χρίστος Χατζηχρίστου

«Το τραγούδι «I Am Love» είναι ένας ύμνος στην όμορφη όψη των πραγμάτων. Είναι ένα τραγούδι για την αποδοχή, την μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, την παραδοχή, χωρίς ντροπή και ενοχή του ποιος πραγματικά είναι ο καθένας και πώς συνδεόμαστε ο ένας με τον άλλο. Σε ένα κόσμο που έχει γίνει πολύ επιθετικός, με τον άνθρωπο αποκομμένο και φοβισμένο, το τραγούδι έρχεται να ρίξει φως στην κρυμμένη τρυφερότητά μας για να μας βοηθήσει να ανταπεξέλθουμε».

Δυνάμωσε ηχεία και ένταση και απόλαυσε:

Public Buy/Stream link: https://found.ee/IAmLove

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου από τη Louvana Records, η τελευταία δημιουργία του Freedom Candlemaker «I Am Love» ωθεί τον καλλιτέχνη σε μια πορεία ανακάλυψης, σε μια διαδικασία αυτογνωσίας, εξερεύνησης και εναγκαλισμού της πραγματική ουσίας του εαυτού του. Το κομμάτι παρουσιάζει ένα επαναλαμβανόμενο μάντρα, καθώς η ενορχήστρωση βαδίζει σε μια συναρπαστική κινηματογραφική μορφή αφήγησης, όπου μέσα από τους ήχους του πιάνου, των φωνητικών και των συνθεσάιζερ φωτίζεται η σαφήνεια του κομματιού. 

Δημιουργώντας μια προσωπική ωδή στην αγάπη, η επαφή με την εσωτερική αντίληψη αλλά και τα οπτικά ερεθίσματα που αποθηκεύονται στο υποσυνείδητο, ενίσχυσαν τον Freedom Candlemaker για τη σύλληψη του κομματιού. «Πάντα δουλεύω με εικόνες και αισθήσεις για να φτιάξω μουσική και μέσα σε αυτό το κομμάτι ήθελα να παρουσιάσω την αίσθηση καθαρότητας, αλήθειας και του κρυστάλλινου φωτός που νιώθω να εκπορεύεται από το μυαλό μου τον τελευταίο καιρό», εξηγεί ο Freedom Candlemaker. Με το ξεδίπλωμα των μουσικών στρωμάτων, τα συνοδευτικά χορωδιακά φωνητικά δημιουργούν μια ιδέα μετάβασης σε ένα συμβολικό σημείο, όπου η έννοια τη αγάπης αποκτά σχήμα και γίνεται όλο και πιο κατανοητή σαν συναίσθημα.

«Όπως τα διάφορα στρώματα της ύπαρξής μας ξεδιπλώνονται καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στην κατανόηση του ποιοι πραγματικά είμαστε και συνδεόμαστε με την πνευματική μας ουσία, το ίδιο κάνουν και τα διάφορα χρώματα και στρώματα της μουσικής».

Το «I Am Love» είναι ο ακόλουθος του single «Gold» (2020) καθώς και του ντεμπούτου δίσκου του σαν Freedom Candlamaker από το 2019 «Beaming Light», το οποίο κυκλοφόρησε με την Inner Ear Records. Αυτή ήταν και η πρώτη κυκλοφορία του με το όνομα Freedom Candlemaker - μια μετάφραση του ονόματος του καλλιτέχνη Λευτέρη Μουμτζή στα αγγλικά. Στο παρελθόν ο Μουμτζής είχε κυκλοφορήσει προηγούμενα άλμπουμ ως Lefteris Moumtzis και J.Kriste Master of Disguise, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί βασικό μέλος του συγκροτήματος Trio Tekke.

γσγσγ


Lyrics 
Ι am love
It's begun
In the sun
I am love
I am love
It's begun
In the sun
We are one
 
I am free
On the bridge
I can see
All there is
There we merge
and resurge
There's no shame, no guilt to feel
 
And as I push open the door
I am not playing a role no more
It's the final step of the way
 
I am love
It's begun
I am free
I'm at ease
On the bridge
Safe inside
I’m not standing in my light
I'm not standing in my light
 
And as I push open the gate
I can see it's not too late to go
Take me as I am, I am yours
I am yours
I am love
 
I am love
I am love
I am love

Credits - Freedom Candlemaker - I Am Love
Lefteris Moumtzis: Vocals, piano, synths
Andreas Trachonitis: Drums, programming
Eleni Era and Nama Dama: Backing vocals
Demetris Yiasemides: Trombone

Words and music by Lefteris Moumtzis
Produced by Lefteris Moumtzis and Andreas Trachonitis
Recorded and mixed by Andreas Trachonitis at Studio eleven63, Cyprus
Mastered by Yiannis Christodoulatos at Sweetspot Productions, Greece

Photography: Christos Hadjichristou

Loader