Η αμφιλεγόμενη σειρά με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσσεξ αναβλήθηκε λόγω του... The Crown

Η αμφιλεγόμενη σειρά με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσσεξ αναβλήθηκε λόγω του... The Crown

Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Τα πάνω κάτω στις επιχειρηματικές συμφωνίες των Σάσσεξ με το Netflix - Πώς οι αντιδράσεις για την επερχόμενη 5η σεζόν του The Crown έβαλαν στον πάγο το ντοκιμαντέρ του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μάρκλ

Η αμφιλεγόμενη σειρά ντοκιμαντέρ «Fly on the Wall» με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσσεξ στο Netflix αναβλήθηκε για τον επόμενο χρόνο, μετά τις εκτεταμένες αντιδράσεις για το «The Crown».

Ο Χάρι και η Μέγκαν ετοιμάζουν τη σειρά ως μέρος της φημολογούμενης συμφωνίας τους 100 εκατομμυρίων δολαρίων με την τηλεοπτική πλατφόρμα αλλά τα τελευταία γεγονότα μετά τον θάνατο της βασίλισσας και τις αλλαγές στο παλάτι έχουν αλλάξει τα δεδομένα.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για το Netflix μετά τα δημοσιεύματα σχετικά με την επερχόμενη 5η σειρά του The Crown που κατηγορείται από το παλάτι ότι «κατασκεύασε μια δυσφημιστική ιστορία κατά του βασιλιά Καρόλου παρουσιάζοντάς τον να συνωμοτεί προκειμένου να εκδιώξει τη βασίλισσα από τον θρόνο όταν αυτή ήταν 65 ετών».

Η απόφαση να αναβληθεί η σειρά, έρχεται λίγες εβδομάδες αφότου οι Σάσσεξ φέρεται να «διαφωνούν» με την παραγωγή σχετικά με την πραγματοποίηση αλλαγών στο περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ.

Το «Fly on the Wall» είναι μια συμπαραγωγή του Netflix και της Archewell Productions.

Η Daily Mail αποκάλυψε πρόσφατα ένα ακόμα μέρος της υπόθεσης της νέας σεζόν του The Crown που αναμένεται να προβληθεί στις 9 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά υπάρχει στο σενάριο ένα σχέδιο του σημερινού βασιλιά Καρόλου σύμφωνα με το οποίο σχεδιάζει να... εκδιώξει τη βασίλισσα όταν εκείνη ήταν 65 ετών.

Μάλιστα η σειρά εμπλέκει και τον τότε πρωθυπουργό Τόνι Μπλερ το οποίο ο Κάρολος - σύμφωνα με τη σειρά - πίεζε να εφαρμόσει ένα σχέδιο ώστε ο τότε διάδοχος θα ανέβει στον θρόνο.

Οι σεναριογράφοι του The Crown αναφέρουν ότι ο Κάρολος πίστευε ότι η μητέρα του, επαναλάμβανε τα λάθη της βασίλισσας Βικτώριας αρνούμενη να παραιτηθεί για έναν νεότερο διάδοχο.

 

Πηγή

Loader