Η Άννα Βίσση στη σκηνή με την αδελφή της Λία- 70.000 άνθρωποι στη συναυλία της στη Λάρνακα

Η Άννα Βίσση στη σκηνή με την αδελφή της Λία- 70.000 άνθρωποι στη συναυλία της στη Λάρνακα

Παπαρίζου, Γαρμπή, Πάολα, Αργυρός και Στόκας δίπλα της στη σκηνή- Το μήνυμα του Νίκου Καρβέλα

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ η Άννα Βίσση συμπληρώνει φέτος 50 χρόνια στην μουσική και το περασμένο Σάββατο έδωσε μία συναυλία στην γενέτειρά της τη Λάρνακα, με 70.000 κόσμου να κατακλίζουν την πόλη.

Η Άννα Βίσση είχε δίπλα της την Έλενα Παπαρίζου, την Πάολα, την Καίτη Γαρμπή, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Μπάμπη Στόκα αλλά και την αδελφή της Λία Βίσση- τη δασκάλα της στη φωνητική όπως είπε- που τραγούδησαν μαζί της μπροστά σε μία λαοθάλασσα από κόσμο.

Ο Νίκος Καρβέλας δεν ήταν στην σκηνή αλλά εμφανίστηκε με βίντεο. «Εγώ τη συγκίνηση για τα 50 χρόνια την ένιωσα πριν τα 50 λεπτά όταν σε πρωτοείδα, και σε ερωτεύτηκα κεραυνοβόλα και θανατηφόρα. Και τα γιορτάζω από τότε τα 50 χρόνια» είπε μεταξύ άλλων στο βίντεο ο Νίκος Καρβέλας αφιερώνοντάς της και ένα τραγούδι.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ανέβηκε στιη σκηνή στις 20:00 και τραγούδησε μέχρι τις 2 παρά μετά τα μεσάνυχτα, κάνοντας την πόλη έναν τεράστιο συναυλιακό χώρο.

Η συναυλία έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό, για το Sophia's Fundation, που μάχεται κατά της παιδικής φτώχειας στην Κένυα. Η Άννα Βίσση είναι πρέσβειρα του ιδρύματος.

Σημειώνεται ότι η συναυλία της που είχε προγραμματιστεί στο Ηρώδειο αναβλήθηκε λόγω της κακοκαιρίας Daniel ενώ επαναπρογραμματίστηκαν δύο εμφανίσεις της οι οποίες έγιναν ήδη sold out.

 

 

Loader