Η απάντηση εξάχρονου αγοριού που παίζει με κούκλες, κλείνει στόματα

Η απάντηση εξάχρονου αγοριού που παίζει με κούκλες, κλείνει στόματα

Ή μπορεί και να τα αφήνει ανοιχτά...από θαυμασμό

Ένας μπαμπάς από την Ιταλία έκανε μια viral ανάρτηση στο Facebook, θέλοντας να τονίσει πόσο απαρχαιωμένος είναι ο διαχωρισμός ανάμεσα σε κοριτσίστικα και αγορίστικα παιχνίδια.

Ο Marchisio Zoe δημοσίευσε στο Facebook δύο φωτογραφίες του γιου του, Τζοβάνι, ο οποίος λατρεύει μια κούκλα-μωρό, στην οποία έχει δώσει το όνομα Μάριο. Του αρέσει να παίζει μαζί της και να παριστάνει ότι είναι το παιδί του και αυτός ο στοργικός πατέρας που το προσέχει. 

Ακομπλεξάριστος για το ποια είναι τα «σωστά» παιχνίδια με τα οποία θα έπρεπε να παίζει ένα αγόρι και χωρίς να τα διαχωρίζει σε κοριτσίστικα και αγορίστικα, ο Ιταλός πατέρας μάλλον δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά όταν ο γιος του ζήτησε να του αγοράσει μια κούκλα. Και γιατί να το έκανε, άλλωστε;

Την ίδια άποψη όμως, δυστυχώς, δε μοιράζονται όλοι. Ένας ηλικιωμένος που συνάντησε τον μικρό στο σούπερ μάρκετ, να σπρώχνει το καρότσι όπου είχε βάλει μέσα στην αγαπημένη του κούκλα, θεώρησε ότι το παιχνίδι αυτό είναι λάθος για ένα αγόρι και ότι τα στρατιωτάκια είναι καταλληλότερα. Ο μικρός βέβαια του έδωσε την καλύτερη απάντηση!

Ο περήφανος μπαμπάς, αν και νευριασμένος από την απαράδεκτη συμπεριφορά του ηλικιωμένου, φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους του στο Facebook, με μια ανάρτηση που έχει γίνει viral.

«Συγνώμη για το ξέσπασμά μου, αλλά είμαι τόσο νευριασμένος, όσο δε φαντάζεστε.

Ένας ηλικιωμένος στο σούπερ μάρκετ λέει στον Τζοβάνι: Μα παίζεις με τις κούκλες; Εσύ είναι αγόρι, θα έπρεπε να παίζεις με τα στρατιωτάκια”. Δηλαδή την σήμερον ημέρα, το να έχεις μια έντονη πατρική πλευρά από μικρή ηλικία σημαίνει ότι δεν είσαι αρκετά αρσενικό; Είσαι λιγότερο άνδρας αν προσέχεις αυτά που αγαπάς; Ή ότι είσαι ομοφυλόφιλος; Που και να είσαι. Γιατί να το κάνεις να φαίνεται λάθος, όταν δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε αυτό;

Ήθελα πργματικά να του βγάλω το κεφάλι, αλλά φρόντισε ο Τζοβάνι να του απαντήσει όπως έπρεπε: “Είμαι ο μπαμπάς, όχι η μαμά!”.

"Μπράβο Τζοβάνι, έτσι γίνεται! Η κούκλα λέγεται Μάριο και είναι ο γιος του. Ο Τζοβάνι θα γίνει έξι ετών σε κάτι παραπάνω από ένα μήνα", λέει ο μπαμπάς του.

Πηγή

Loader