Η Apple γιορτάζει την Κινεζική Πρωτοχρονιά με την ειδική έκδοση AirPods Pro

Η Apple γιορτάζει την Κινεζική Πρωτοχρονιά με την ειδική έκδοση AirPods Pro

Διαθέσιμα μόνο για ορισμένες αγορές κυρίως σε χώρες της Κίνας

Η τιμή τους θα υπερβαίνει τα 250 δολάρια.

Εάν επιθυμείς και εσύ να αποκτήσεις την συγκεκριμένη εκδοχή, τότε μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον που μπορεί να σου τα κάνει custom made και να ζητήσεις από ειδικό να σου χαράξει το συγκεκριμένο σχέδιο.

Για την ακρίβεια, πρόκειται για την Τίγρη του Νερού, το τελευταίο από τα πέντε στοιχεία Wu Xing, που -κατά τις πεποιθήσεις τους- φέρει μία ήσυχη και συντηρητική ενέργεια, η οποία μπορεί να σημαδέψει όσους γεννήθηκαν σε αυτό το έτος, ή και να επηρεάσει με το δικό της τρόπο τους επόμενους 12 μήνες. Αν και ως αρχή της χρονιάς της Τίγρης ορίζεται η 1η Φεβρουαρίου (το τέλος της θα είναι στις 21 Ιανουαρίου 2023), η Apple έχει ήδη προετοιμαστεί για τους "πρέποντες" εορτασμούς παρουσιάζοντας μία νέα ειδική έκδοση AirPods Pro. 

Στο μεταξύ, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Apple συμμετέχει στους εορτασμούς του κινεζικού έτους. Πέρυσι για παράδειγμα, παρουσίασε μία ειδική έκδοση AirPods για τη χρονιά του Βοδιού, η οποία είχε 'χαραγμένο' πάνω στη θήκη ένα μικρό emoji που αντιπροσώπευε το εν λόγω ζώο.  

Διάβασε Επίσης: Ο Τσίπρας άσκησε κριτική στον Μητσοτάκη κάνοντας αναφορά στο «Don't Look Up» 

Αυτή τη φορά η περίπτωση είναι πιο ιδιαίτερη, το emoji περιτριγυρίζεται από πολλά "στολίδια", μικρά πυροτεχνήματα και λεπτομέρειες, ενώ στη συσκευασία το διακριτικό χαρακτηριστικό του τίγρη εμφανίζεται σε κόκκινο χρώμα. 

Όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται, αυτή η "παραχώρηση" για την Apple της μονοχρωμίας, δεν είναι λεπτομέρεια. Για ορισμένους, αυτή μπορεί να είναι μια πολύ απλή αλλαγή που δεν αξίζει τον κόπο, αφού -στην πραγματικότητα- δεν εμφανίζεται στα AirPods (ενδεχομένως λόγω του μεγέθους του), αλλά μόνο στο κουτί. 

Βέβαια, το πρόβλημα με αυτή τη συγκεκριμένη έκδοση (συνέβη και με την προηγούμενη), είναι ότι τα AirPods αυτά είναι διαθέσιμα μόνο για ορισμένες αγορές, ειδικά εκείνες που συνδέονται με την Κίνα, (π.χ. Χονγκ Κονγκ, το οποίο είναι λογικό, δεδομένου ότι η κινεζική πρωτοχρονιά είναι πιο σχετική) και σε μία τιμή που υπερβαίνει τα 250 δολάρια. Οι παθιασμένοι συλλέκτες ή τελοσπάντων όσοι έχουν ενθουσιαστεί και μόνο στην ιδέα, θα μπορούν επίσης να λάβουν ειδικά περιτυλίγματα με διαφορετικά emojis του κινεζικού ζωδιακού κύκλου, τα οποία θα φορούν το hoodie τίγρη.  

Παρόλα αυτά, αν δεν έχεις πρόσβαση στη συλλεκτική έκδοση, μπορείς απλά να αγοράσεις τα κανονικά AirPods από το κατάστημα της Apple και να φροντίσεις να γίνουν custom made απευθυνόμενος σε ειδικό που θα μπορεί να χαράξει το emoji της τίγρης, χωρίς να προκαλέσει ζημιά στο gadget. H επιλογή της αγοράς μέσω internet πάντα θα υπάρχει, αλλά εδώ το πιο πιθανό είναι η τιμή τους να είναι αρκετά πιο υψηλή από την αρχική, λόγω μεταπώλησης, μεταφορικών και σπανιότητας. 

Πηγή

Loader