Η Celine Dion guest star στη Eurovision 2025;

Η Celine Dion guest star στη Eurovision 2025;

Η πιθανή εμφάνιση της Celine Dion στη Eurovision 2025 συζητείται από τους παραγωγούς του διαγωνισμού, σύμφωνα με την εφημερίδα Basler Zeitung. Θα επανεμφανιστεί η νικήτρια του 1988 στο παγκόσμιο μουσικό γεγονός;

Η θρυλική Καναδή τραγουδίστρια Celine Dion ενδέχεται να επιστρέψει στη σκηνή της Eurovision, αυτή τη φορά ως ειδική καλεσμένη στον διαγωνισμό του 2025, που θα φιλοξενηθεί από την Ελβετία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Basler Zeitung, οι παραγωγοί της επόμενης διοργάνωσης εξετάζουν το ενδεχόμενο να προσκαλέσουν την Dion, η οποία είχε εκπροσωπήσει την Ελβετία το 1988 στο Δουβλίνο με το τραγούδι “Ne partez pas sans moi” (Μην φύγεις χωρίς εμένα). Η εμφάνισή της τότε είχε χαρίσει στην Ελβετία τη δεύτερη νίκη της στον διαγωνισμό, μετά την πρώτη νίκη της Lys Assia το 1956, στην πρώτη κιόλας διοργάνωση της Eurovision.

Ο Ρέτο Περίτς, συν-εκτελεστικός παραγωγός του διαγωνισμού, δήλωσε ότι η πιθανή συμμετοχή της Dion αποτελεί σημαντικό θέμα για την ομάδα του. “Φυσικά, αυτό είναι ένα θέμα που μας απασχολεί. Κανονικά, η Eurovision θέλει να προβάλλει τα ταλέντα και όχι να επισκιάζεται από παγκοσμίου φήμης αστέρες. Αλλά φυσικά, έχει και τη γοητεία του να έχεις ένα τόσο μεγάλο όνομα στο σόου,” δήλωσε ο Περίτς.

Αν και τίποτα δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, οι φήμες γύρω από τη συμμετοχή της Celine Dion ως ειδικής καλεσμένης έχουν ήδη προκαλέσει ενθουσιασμό στους θαυμαστές του διαγωνισμού. Το ερώτημα που παραμένει είναι αν η Dion θα επιστρέψει στη σκηνή που την έκανε γνωστή σε ολόκληρη την Ευρώπη και αν η παρουσία της θα προσδώσει επιπλέον λάμψη στο μεγάλο αυτό μουσικό γεγονός.

Η Eurovision 2025 αναμένεται να είναι ένα από τα πιο λαμπερά γεγονότα της χρονιάς, με την Ελβετία να ετοιμάζει μια διοργάνωση αντάξια της ιστορίας και της παράδοσης του διαγωνισμού. Η πιθανή συμμετοχή της Celine Dion προσθέτει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον και αναμονή για το τι θα προσφέρει το σόου στο κοινό του παγκόσμια.

Loader