Η COFFEEHOUSE υποστηρίζει τους ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Η COFFEEHOUSE υποστηρίζει τους ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Οι επισκέπτες με ένα φλιτζάνι καφέ απόλαυσαν μουσική και χορό ενώ είχαν την ευκαιρία να υποστηρίξουν επιπλέον τον σκοπό αγοράζοντας αντικείμενα από το παζαράκι των ΜΙΚΡΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ

Το περασμένο Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2024, το COFFEEHOUSE Άγιος Ανδρέας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τη φιλανθρωπική εκδήλωση «Coffee for a Good Cause» για να υποστηρίξει το έργο του οργανισμού ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ.
Η εκδήλωση που είχε ολοήμερη διάρκεια, τιμήθηκε με την παρουσία του Δημάρχου Λευκωσίας κ. Χαράλαμπου Προύντζου, του Αντιδημάρχου Αγίου Δομετίου κ. Κωνσταντίνου Γιάγκου, του Αντιδημάρχου Αγλαντζιάς Ανδρέα Κωνσταντίνου, αξιότιμων μελών των ΜΙΚΡΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ και στελεχών της COFFEEHOUSE. 

Οι επισκέπτες με ένα φλιτζάνι καφέ απόλαυσαν μουσική και χορό ενώ είχαν την ευκαιρία να υποστηρίξουν επιπλέον τον σκοπό αγοράζοντας αντικείμενα από το παζαράκι των ΜΙΚΡΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ. Παράλληλα εντός του καταστήματος βρίσκεται από την 1η Οκτωβρίου κουμπαράς εισφορών προς τον οργανισμό, ενώ το COFFEEHOUSE Άγιος Ανδρέας προσέφερε 20% των εσοδών της ημέρας της εκδήλωσης στον οργανισμό.

1

Σε μία ένδειξη αλληλεγγύης και δέσμευσης προς το κοινωνικό της έργο αλλά και συνέπειας του moto της μάρκας #FuelForChampions, η COFFEEHOUSE, η 1η Κυπριακή Αλυσίδα Kαφέ ανακοίνωσε ότι θα αντιστοιχίσει τη δωρεά του καταστήματος, ενισχύοντας περαιτέρω τον αντίκτυπο της εκδήλωσης.

  2

Ο Γενικός Διευθυντής της COFFEEHOUSE, Φαίδων Χρίστου, δήλωσε:

"Επικροτούμε την πρωτοβουλία του συνεργάτη μας στο COFFEEHOUSE Αγ.Ανδρέας, και σε ένδειξη δέσμευσης και συνέπειας προς το πλέον γνωστό moto μας #FuelForChampions, υποστηρίζουμε τους ΜΙΚΡΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και το έργο τους. Ο καφές άλλωστε συσφίγγει σχέσεις, και αυτή η εκδήλωση είναι μια απόδειξη της διαφοράς που μπορούμε να κάνουμε όταν ενωνόμαστε."

Η Γραμματέας του Παγκύπριου Συνδέσμου ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ, Ιωάννα Αχιλλέως Ζαβιτσανάκη, πρόσθεσε:

"Είμαστε βαθιά ευγνώμονες στο COFFEEHOUSE Αγ. Ανδρέας αλλά και στην COFFEEHOUSE Taste Habitat για την επιτυχημένη διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης. Η υποστήριξη από την κοινότητα και οι γενναιόδωρες δωρεές από τους διοργανωτές θα μας βοηθήσουν σημαντικά να συνεχίσουμε την αποστολή μας, να προάγουμε τον εθελοντισμό στους νέους αλλά και να ενισχύσουμε το έργο των ΜΙΚΡΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ."

Ο καφές ήταν πάντα κάτι περισσότερο από ένα ρόφημα· είναι ένας τρόπος να φέρνουμε τους ανθρώπους κοντά, ενισχύοντας τις σχέσεις και χτίζοντας ένα αίσθημα κοινότητας. Η COFFEEHOUSE παραμένει δεσμευμένη να υποστηρίζει τις τοπικές κοινότητες και να προάγει το πνεύμα της προσφοράς. 

Loader