Η Έλενα Τσαγρινού σε αποκλειστική συνέντευξη στο NRJ Cyprus

Η Έλενα Τσαγρινού σε αποκλειστική συνέντευξη στο NRJ Cyprus

Τη Παρασκευή 16 Απριλίου στις 12.15 ο NRJ CYPRUS παρουσιάζει σε αποκλειστική συνέντευξη την Έλενα Τσαγκρινού, μέσα από το studio του στην Αθήνα και την εκπομπή “Turn Up The Heat” με τον Κυριάκο Μαραγκό.

Η φετινή μας εκπρόσωπος στο φεστιβάλ της Eurovision στο Ρότερνταμ δηλώνει παρούσα, απαντά στις ερωτήσεις μας και ακούμε παρέα το “El Diablo”

Το τραγούδι, με την υπογραφή των παγκοσμίου φήμης δημιουργών Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa, που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision και κυκλοφορεί από την Panik Record αγαπήθηκε από το ευρωπαϊκό κοινό από την πρώτη στιγμή. 

Εκτός από τα αμέτρητα θετικά σχόλια στα social media από fans και μη της Eurovision και τα γενικότερα εξαιρετικά reviews, το «El Diablo» είναι σταθερά no1 στο Apple Music και το iTunes σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και σε υψηλές θέσεων των αντίστοιχων digital charts σε Σουηδία, Νορβηγία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Γερμανία.

Την ίδια ώρα, το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, με τις εκπληκτικές δημιουργίες της Σίλιας Κριθαριώτη και τη δυναμική χορογραφία της Chali Jennings, είναι στις πρώτες θέσεις των trends του YouTube και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views σε λιγότερο από μία εβδομάδα. Μεταξύ άλλων, το video είναι σταθερά no1 trend στην Κύπρο και no2 στην Ελλάδα, ενώ βρίσκεται στα top trends κι άλλων χωρών, όπως η Κροατία και η Ουγγαρία. 

Αυτές τις μέρες, η Έλενα Τσαγκρινού και το «El Diablo», ξεκίνησαν τις πρόβες για την on stage εμφάνισή τους στον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό, την οποία θα επιμεληθεί ο διεθνώς γνωστός Αυστριακός καλλιτεχνικός διευθυντής Marvin Dietmann.

Παρασκευή 16 Απριλίου στις 12.15 η Έλενα Τσαγκρινού δίνει άλλο αέρα στον NRJ CYPRUS 99.0 / 94.4 FM… αέρα νίκης!

nljjkjkljkljkjkljkl

Loader