Η Γκρέτα Γκέργουικ αποκαλύπτει αν θα υπάρξει sequel της "Barbie"

Η Γκρέτα Γκέργουικ αποκαλύπτει αν θα υπάρξει sequel της "Barbie"

Όλες οι πληροφορίες

Ενώ η «Barbie» συνεχίζει να κερδίζει θαυμαστές, η Mattel έχει ήδη στα πλάνα της τα επόμενα κινηματογραφικά πρότζεκτ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Variety, η εταιρεία σχεδιάζει να κυκλοφορήσει στη μεγάλη οθόνη νέες ταινίες, βασισμένες σε 14 γνωστά παιχνίδια.

Ανάμεσά τους τα «Barney», «Polly Pocket» και «Hot Wheels». Ωστόσο, ο θρίαμβος της «Barbie» τους έχει κάνει να σκεφτούν να δώσουν μια συνέχεια στο πρότζεκτ.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι η Mattel στοχεύει σε ένα σίκουελ της ταινίας, η σκηνοθέτιδα της «Barbie», Γκρέτα Γκέργουικ αποκλείει προς το παρόν ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μιλώντας στους «New York Times», η Γκρέτα Γκέργουικ δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν έχω κάτι άλλο. Μετά το τέλος κάθε ταινίας, αισθάνομαι ότι δεν θα υπάρξει άλλη ιδέα και αυτό που ήθελα να κάνω, το έκανα. Δεν θέλω να διαλύσω τα όνειρα κάποιου, αλλά εγώ είμαι στο μηδέν αυτή τη στιγμή».

«Η Barbie σαν brand επιτρέπει πολυάριθμες διαφορετικές προσεγγίσεις. Τα προϊόντα της σειράς αυτής έχουν μεγάλο εύρος. Γύρω από την κεντρική φιγούρα της Barbie υπάρχει μια ολόκληρη οικογένεια, ένα σύμπαν. Ένα σύμπαν πλούσιο και ευέλικτο σε ευκαιρίες», δήλωσε από τη μεριά του ο CEO της Mattel, Ynon Kreiz.  

Eξήγησε επίσης, πως δεν υπάρχει καμία βιασύνη για το σίκουελ της Barbie, καθώς για να φτιαχτεί κάτι επιτυχημένο, θα χρειαστεί χρόνος.

«Δεν είπαμε ποτέ "οκ, ας σκεφτούμε μια δεύτερη και μια τρίτη ταινία". Είπαμε "ας γίνει η πρώτη σωστά κι ας στεφθεί με επιτυχία". Αν το καταφέρεις αυτό κι αν εγκαθιδρύσεις την πρώτη ταινία ως επιτυχημένη παρουσίαση ενός franchise στη μεγάλη οθόνη, οι ευκαιρίες στη συνέχεια ανοίγονται πολύ εύκολα. Οι επιτυχημένες ταινίες οδηγούν σε περισσότερες ταινίες», εξήγησε και πρόσθεσε: «Φιλοδοξία μας είναι να δημιουργήσουμε πολλά κινηματογραφικά franchise».

 

 

Πηγή

Loader